Lagerarbetare sökes till kund i Ängelholm!

Lagerarbetare sökes till kund i Ängelholm!

Om tjänsten
Just nu söker vi en medarbetare till vår kund i Ängelholm, som kan jobba med lagerarbete. Som lagermedarbetare hos vår kund är du en mycket viktig del av verksamheten. Du kommer jobba med att lägga in artiklar på lagret, både fysiskt och digitalt. Kunden är verksam inom fordonsindustrin.

Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att göra ett bra arbete. Du utför ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang, samt klarar av att jobba självständigt. Mycket av arbetet sker i kundens lagerhanteringssystem, och du bör ha vana av att jobba med administrativt lagerarbete.

Truckkort är ej ett krav, men det är meriterande.

Körkort och tillgång till bil är önskvärt.

Övriga villkor

Arbetstider: Måndag-fredag 07.30-16.00.
Omfattning
: Heltid.
Lön:
Enligt gällande kollektivavtal.
Start:
Omgående.

Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness och Actic!

Om Tranpenad
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag på www.tranpenad.se då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa behöver du genomföra så snart som möjligt efter att du fått testlänken skickad till dig från testleverantören Alva Labs.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att företag och människor ska växa. Idag är vi en av Sveriges största bemanningsföretag med omkring 2 000 medarbetarer. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om.