Lärare signalteknik, projektering

Lärare signalteknik, projektering

Trafikverksskolan är Trafikverkets utbildningsenhet. Vi ansvarar för leverans av all utbildning till Trafikverket, väg- och järnvägsutbildning till hela Skandinavien och vi har ett antal högskole- gymnasie- och YH-utbildningar med inriktning mot järnväg. Skolan drivs som en resultatenhet och årligen utbildar vi tusentals personer. Trafikverksskolan är en attraktiv arbetsplats som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö.
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av undervisning signalteknik järnväg, med inriktning på projektering. I jobbet ingår också arbete med kursdokumentation och som lärare deltar du i utveckling av nya kurser. Du kommer att få en pedagogisk grundutbildning och en god inskolning i rollen som lärare.

Tjänsten är placerad i Ängelholm. Resor kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har utbildning inom järnväg med inriktning signalprojektering.
  • eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • uppfyller Transportstyrelsens hälsokrav för säkerhetstjänst inom järnväg.
  • har mycket goda pedagogiska och kommunikativa egenskaper så att du kan motivera dina idéer.
Det är meriterande om du
- erfarenhet av arbete i järnvägsbranschen.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2018-06-22

Upplysningar

ST Stefan Kratz

Saco Malin Nyman

SEKO Ingvar Carlsson

Rekryterande chef Linus Bengtsson
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trafikverket ansvarar för den långsiktiga planeringen av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. I vårt uppdrag ingår också att bygga, underhålla och sköta driften av statliga vägar och järnvägar. Vi är samhällsutvecklare som planerar för helheten och vi ska skapa förutsättningar för ett effektivt transportsystem med säkra och miljöanpassade transporter - alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Vi är cirka 6 500 medarbetare och huvudkontoret ligger i Borlänge.