Operatör till Efterarbete

Operatör till Efterarbete

Vill du vara med och förstärka vår produktion? Vi erbjuder en arbetsplats med stimulerande och varierande arbetsuppgifter. Vi är ett engagerat gäng som vill ha kul på jobbet.

Arbetsuppgifter:
  • Operatör på ett flertal maskiner för plotterskärning, prägling och stansning.
  • Utföra och dokumentera löpande processkontroller och rapportera dina arbeten i vårt affärssystem Jeeves.
  • Ingå i Efterarbete-avdelningen som en aktiv lagspelare och ta initiativ till och ge förslag på förbättringar i verksamheten.
Dina kvalifikationer
Du är praktiskt lagd och intresserad av produktionsarbete. Vi söker dig som är engagerad, hjälpsam, flexibel och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Vi förväntar oss att du är positiv, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Som person är du nyfiken och har ett naturligt driv och viljan att lära dig nya uppgifter. Du behärskar det svenska och engelska språket flytande i både tal och skrift.

Gymnasieutbildning i teknik eller några års erfarenhet som operatör inom industrin är ett krav. Har du tidigare erfarenhet från liknande arbete inom etikettryckeri är detta meriterande.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker det låter intressant kan vi erbjuda en möjlighet att vara med om att forma vår spännande framtida utveckling.

Arbetstiden är planerad till nattskift. Kan bli aktuellt med annan form av skiftarbete. Under del av upplärningstiden är arbetstiden dagtid. Provanställning tillämpas.

Maila din ansökan till viktoria.osterling@topflight.se senast 2021-05-31. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Viktoria Österling
Email Mejla Viktoria Österling
Område Ängelholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.topflight.se/sv/
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår vision är att Topflight ska vara marknadsledande och det bästa valet när det gäller utveckling och produktion av dekaler, märkning och andra självhäftande produkter med höga krav på kvalitet och lång livslängd.

Vår styrka ligger i vår unika maskinpark, vårt breda materialutbud och framförallt i kunskapen och erfarenheten hos människorna på Topflight.

Vi omsätter 70 miljoner kronor och är 43 engagerade medarbetare. Vårt huvudkontor/produktion ligger i Ängelholm och vi har säljkontor i Stockholm. Vi är certifierade enl ISO9001 och ISO14001.

Topflight ägs av Indutrade AB som är en internationell industrikoncern bestående av drygt 200 dotterbolag med drygt 5 500 anställda i 28 länder och som är verksamma i fyra världsdelar. Indutrade AB är noterat på Stockholmsbörsen.