Trafikledare sökes till Hjärnarp

Trafikledare sökes till Hjärnarp

Vi söker en flexibel, strukturerad trafikledare, gärna tidigare chaufför eller annan erfarenhet där du har förståelse för åkerinäringen.

En lagspelare som gärna har erfarenhet av T5 samt TransPA.
En del av arbetet består av jour samt helgarbete (främst lördagar).

Tjänsten kräver en lugn person som vill och kan ta ansvar för sitt arbete. I rollen som trafikledare arbetar du nära din trafikchef och chaufförer, från planering och arbetsberedning till genomförande och uppföljning. Du ansvarar för att leda ditt arbetslag på arbetsplatsen i den dagliga verksamheten mot uppsatta mål, du får möjligheten att driva arbetet tillsammans med duktiga och engagerade yrkesarbetare.

Du ska hålla en hög servicenivå mot våra kunder och chaufförer.

Svenska är ett krav i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift samt körkort med behörighet för lastbil & släp är meriterande.

Vi utför alla typer av logistikuppdrag med särskild inriktning på tempererade transporter för hela livsmedelsbranschen.

Sök tjänsten omgående, via länken på vår hemsida http://tnordbergh.se/om-tommy-nordbergh/jobba-hos-oss/.
Frågor gällande tjänsten, kontakta operativ chef Stefan Nordbergh, stefan@tnordbergh.se, 0431-449041 eller trafikchef Björn Jacobsson, bjorn@tnordbergh.se
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://tnordbergh.se/om-tommy-nordbergh/jobba-hos-oss/
Sista ansökningsdag 27 juli 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Att jobba på Tommy Nordbergh Åkeri AB innebär att du blir del i ett team som hela tiden gör sitt yttersta för att överträffa våra kunders förväntningar och samtidigt värna den enskilda individens välbef-innande. Våra värderingar utgår från pålitlighet, kostnadseffektivitet, flexibilitet, ödmjukhet, utveckling och att leda genom föredöme.

Vi arbetar hårt och smart med att vara kundernas långsiktiga val och för en hållbar transportmarknad. Vi är stolta över att vara en av marknadens största fristående transportörer av tempererat gods.