Traffikledare Tommy Nordberg Hjärnarp

Traffikledare Tommy Nordberg Hjärnarp

TRAFIKLEDARE SÖKES
Då vi är i en expansiv fas söker vi nya Trafikledare till vårt härliga team i Hjärnarp. Arbetet innebär att tillsammans med andra trafikledare, leda och planera de dagliga transporterna som till största delen består av inrikes, tempererade fjärrtransporter. Som trafikledare hos oss ansvarar du för den dagliga driften. Arbetet innebär introduktion av nya chaufförer, optimering av fordon och uppföljning av chaufförers schema och arbetstider. Vikten av att ha en bra dialog med kolleger och chaufförer, samt följa lagar och regler är självklart hos oss. Arbetet innebär en viss kundkontakt och uppföljning av utförda uppdrag. I tjänsten ingår viss schemalagd jour. Vi erbjuder dig ett arbete i en dynamisk miljö och en ansvarsfull och spännande tjänst.

Om dig

Vi söker dig som är ansvarstagande och har erfarenhet av arbete i branschen, då du behöver ha god förståelse för kundens verksamhet och chaufförens arbetssituation. Du är flexibel, stresstålig och har en helhetssyn, därför har du också vana av att hålla god servicenivå i ett högt arbetstempo.
Du ha ledaregenskaper, problemlösningsförmåga, social kompetens och lätt för att samarbeta med andra. Du har blick för vad som måste göras och fullföljer dina arbetsuppgifter och uppsatta mål. För en perfekt match ser vi att du delar våra värderingar: Engagemang, Trovärdighet, Tillsammans.

Kompetenskrav
  • Erfarenhet från Åkerinäringen
  • Erfarenhet av trafikledning
  • Gymnasiekompetens
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • God datorvana av Office. Erfarenhet av TransPA och T5 är meriterande.
  • CE körkort och erfarenhet från inrikes fjärrtransporter och hantering av livsmedel är meriterande.
Om oss

Tommy Nordberg Åkeri AB ingår i Tempcon koncernen och vi utför olika typer av logistikuppdrag, vår kärnverksamhet är tempererade livsmedelstransporter. Vi kombinerar det lilla åkeriets flexibilitet och personliga engagemang med det stora åkeriets utbud och konkurrenskraft. Med en kompetent och engagerad personal och med en modern fordonsflotta skall vi vara det självklara valet när fraktköpare väljer transportör.

Varaktighet

Tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader.

Lön

Enligt överenskommelse

Ansökan

Vi hanterar
ansökningar löpande och tar därmed gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Frågor gällande tjänsten besvaras av Transportchef Björn Jacobsson bjorn@tnordbergh.se 0709-258708 eller Affärsområdeschef Linda Backlund linda.backlund@tnordbergh.se 0709-258902 Sök tjänsten via länken på vår hemsida https://www.tnordbergh.se/lediga-jobb/ eller via mail personal@tnordbergh.se
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://tnordbergh.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För oss på Tommy Nordbergh åkeri har vår största drivkraft alltid varit viljan att utvecklas. Den drivkraften, tillsammans med förmågan att se möjligheterna både idag och i framtiden, har lett oss till att bli ett av Sveriges ledande transport- och logistikföretag.
Tillsammans med våra 450 engagerade medarbetare kan vi leverera högkvalitativa tjänster inom hela logistikens område. Från lokaldistribution till fjärrtrafik med terminaler och lager runt om i Sverige. Vi eftersträvar alltid helhetslösningar tillsammans med våra kunder för att optimera dem utifrån deras unika verksamhet.