Projektsäljare med tekniska kunskaper, Thermod AB, Södra Sverige.

Projektsäljare med tekniska kunskaper, Thermod AB, Södra Sverige.

Rollen vi söker

Projektsäljare är en av Thermod viktigaste roller och vårt främsta ansikte utåt. Du bär ett stort ansvar med att besöka våra befintliga och kommande kunder i regionen med målet att skapa långsiktiga relationer och affärer. I ryggen har du ett team med engagerade medarbetare samt en försäljningschef som blir din närmaste chef.

I rollen som Projektsäljare ansvarar du för planering, bokning och uppföljning av kunder och prospekt. Du utvecklar försäljningen mot Bygghandel, större byggföretag, lokala byggare och arbetsplatser. Du kommer även att arbeta mot kylmarknaden med befintliga och nya kunder. Genom att skapa personliga, varaktiga relationer som ska lägger grunden för en framgångsrik försäljning.

Du utvecklar även ett nära samarbete med rådgivande arkitekter, ingenjörer och byggherrar som arbetar med relevanta projekt.

Kvalifikationer och
egenskaper vi söker


För att lyckas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet från B2B försäljning inom byggvaruhandeln, byggmaterial, låsbranschen eller liknande bransch med vana att jobba mot mål. Erfarenhet som projektledare, egen bygg/konstruktions entreprenör eller inköp inom bygg är också meriterande.

Egenskaper som vi också lägger stor vikt vid är att du som är dynamisk, självgående, utåtriktad och engagerad, samt har hög energi. Du bör också vara prestigelös och ha viljan att göra "det lilla extra" för våra kunder.

Vi tror på att du som söker har ett starkt resultatdriv och en vilja att skapa goda och långsiktiga relationer. För att trivas som projektsäljare bör du trivas att arbeta såväl självständigt som tillsammans med dina kollegor. Vi ser också att du har eget driv att hitta nya kunder och kontakter.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och är en erfaren användare av Microsoft Officepaketet. Du innehar B-körkort.

Intresserad

Är du intresserad av tjänsten,
ansök snarast! Tillträde kan ske snarast eller efter överenskommelse. I och med att vi löpande värderar de ansökningar vi får in, och tillsätter befattningen så snart vi hittat rätt person, vill vi gärna ha din ansökan innehållande CV och personligt brev om varför just du skulle passa för tjänsten så snart som möjligt. Senast 2019-12-19 önskar vi ansökan.

Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Green: jonas.green@thermod.se

eller 08-12 13 63 60.
Mer info
Kontaktperson Jonas Green
Telefon 0812136360
Email Mejla Jonas Green
Område Ängelholm
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.thermod.se
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verksamheten

Thermod Group manufactures Laminated doors with either GRP or HPL surface for environments with high demands on design, durability, hygiene and fire safety. With a market-leading product line, we offer customized door solutions for cold environments, public environments and medical environments. Thermod Group have an annual sale of 8 MEUR with a good profitability and is a part of Lagercrantz Group, listed at NASDAQ, Stockholm. More information at www.thermod.com