Innesäljare/Kundsupport

Innesäljare/Kundsupport

Kort om tjänsten

Är du en person som älskar att serva kunder och fånga upp deras behov samtidigt som du trivs att jobba med försäljning?
Svensk Cater behöver rekrytera en innesäljare/kundsupport till sitt team om 10 personer. I första hand kommer du att arbeta med företagets kunder inom den offentliga sektorn, men även vara behjälplig med övriga kunder. Rekryteringen sker i samarbete med Dreamwork. Anställning direkt hos Svensk Cater.

Telefonen blir ditt främsta arbetsredskap och det är viktigt att du trivs med det och har en trevlig telefonröst. Du kommer arbeta med utgående samtal till företagets befintliga kunder såväl som att kunderna ringer in sina beställningar. Tjänsten innebär också en del administration i form av orderregistrering.

Sökord: innesäljare, säljare, kundsupport, kundansvarig, företagssäljare, B2B-säljare

Om verksamheten

Svensk Cater är en fullsortimentsgrossist med placering i Ängelholm.
Vi är alltid nära både kunder och marknader. Vi kombinerar den internationella marknadens starkaste varumärken med varor från lokala producenter och förbättrar ständigt vårt sortiment. Vi ska för våra kunder vara en flexibel, lokal partner som ger service, mervärden och omtanke. Ett starkt lokalt engagemang är vårt signum.

Din profil

Du är servicemainded, trivs med att arbeta i ett team - i ett emellanåt högt tempo. Vi har nära till skratt och har "högt i tak".
För att lyckas i tjänsten tror vi att du har någon koppling till kunder i den offentliga sektorn med koppling till mat alternativt från hotell- och/eller restaurangbranschen och framförallt har du ett stort intresse för mat.
Du har mycket energi, är prestigelös och är duktig på att kommunicera på svenska både i tal och skrift. Goda datakunskaper är ett krav.

Ansökan

Tycker du att detta verkar intressant? Då är du välkommen att söka tjänsten via vår hemsida, www.dreamwork.se Sök redan idag, vi arbetar med löpande urval.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Glyré 042-176611. Välkommen med din ansökan
Mer info
Kontaktperson Mahlin Glyré
Telefon 042-17 66 11
Område Ängelholm
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (9 dagar kvar)