Ekonomiassistent till marknadsledande bolag

Ekonomiassistent till marknadsledande bolag

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du främst ansvara för registrering av kund- och leverantörsfakturor samt göra avstämningar och genomföra in- och utbetalningar. Du kommer få avlasta ekonomiarbete från olika projekt och det är därför viktigt att du är flexibel i ditt arbetssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av olika affärssystem och har lätt för att lära dig nya saker. För att trivas i rollen tror vi du som person ska trivas med att arbeta i team, tycker att noggrannhet är en av dina främsta egenskaper och att leverera service är en självklarhet. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Din profil

För sökande till denna tjänst söker vi dig som:
  • Har färdigställt en utbildning inom ekonomi och vill ta ett första steg in i arbetslivet.
  • Har ett sinne för siffor och gillar att arbeta med ekonomi.
  • Är social och gillar att jobba tillsammans med andra.
  • Har lätt för att ta instruktioner och genomföra arbetsuppgifterna i enlighet med dessa.
  • Är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.
Vi arbetar med urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu en ekonomiassistent på heltid till en av våra kunder i Ängelholm. Företaget är verksamma inom byggnadsindustrin och har ett av sina större kontor i Ängelholm. För detta uppdrag kommer du bli anställd av oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vår kund.