Vi söker IT-tekniker för kunds räkning i Lund/Malmö med omnejd!

Vi söker IT-tekniker för kunds räkning i Lund/Malmö med omnejd!

Är du en erfaren och engagerad it-tekniker med hög servicemedvetenhet? Har du ett genuint intresse för branschen och drivs av problemlösning? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning sökes en tekniker till Lund/Malmö med omnejd. Arbetet innebär kundansvar och arbete hos små och medelstora kunder. Hos kunderna sker underhåll av kunds system som exempelvis:
  • Serverunderhåll
  • PC underhåll
  • Uppgraderingar av applikationer
  • Underhåll och installation av Wifi och annan nätverksutrustning
Kunden befinner sig i hela Sverige och expanderar just nu i Skåne. Därav kommer det finnas stort behov och spännande möjligheter för dig som är It-tekniker.

Detta söker vi:

Vi söker dig som helst har erfarenhet av liknande arbete och serverkompetens. Du har ett stort intresse för service och bemötande av andra människor samt ett genuint intresse för IT och ny teknik men viktigast av allt är att du vill utvecklas och jobba med ett vinnande team! Vi ser gärna att du är väl orienterad inom datoranvändning, användning av Windows-operativsystem, Office-programvara etc.

Som person är du serviceminded, driftig, analytisk och har god prioriteringsförmåga. I ditt förhållningssätt till kollegor och kunder är du lyhörd, öppen för andras lösningar och erfarenheter samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper och får saker att hända. Du är dessutom ansvarstagande, social, lyhörd och har god vana av att hantera stressiga situationer. Du har flytande språkkunskaper i svenska och engelska.

Tjänsten som annonseras är för kommande behov för vår välkända kund i höst - är du intresserad och redo för nya utmaningar så ansök redan idag!
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 okt 2021 (80 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com