Erfaren IT-tekniker sökes till Addera IT i Kristianstad!

Erfaren IT-tekniker sökes till Addera IT i Kristianstad!

Är du en erfaren och engagerad it-tekniker med hög servicemedvetenhet? Har du ett genuint intresse för branschen och drivs av problemlösning? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu dig som har flerårig erfarenhet av rollen som it-tekniker och är ute efter nya utmaningar.

Vi söker dig som har god vana inom:
  • att arbeta med supportärenden i ett ärendesystem, registrera ärenden som inkommer via mail och telefon
  • att felsöka, avhjälpa och lösa ärenden genom TeamViewer eller ute på plats kunder
  • datorer, kringutrustning och operativ nätverksmiljö
  • kontohantering och rättigheter i Active directory
Vidare ser vi att du har grundläggande kunskaper inom:
  • felsökning av skrivare i nätverksmiljö
  • arbete i terminal servermiljö
  • MS Office/Office 365 applikationer och tjänster
  • Felsökning och konfiguration av mobila enheter med IOS och Android som operativ
För att vara aktuell för tjänsten ser vi även att du behärskar svenska i både tal och skrift samt har B-körkort. Denna rekrytering görs av Dajana Sutalo på StudentConsulting. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar om tjänsten. Vi kommer att tillämpa löpande urval i den här processen, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en relevant YH-utbildning eller likvärdig erfarenhet inom IT. Självklart har du har ett stort intresse för service och bemötande av andra människor samt ett genuint intresse för IT och ny teknik men viktigast av allt är att du vill utvecklas och jobba med ett vinnande team! Vi ser gärna att du är väl orienterad inom datoranvändning, användning av Windows-operativsystem, Office-programvara etc.

Som person är du serviceminded, driftig, analytisk och har god prioriteringsförmåga. I ditt förhållningssätt till kollegor och kunder är du lyhörd, öppen för andras lösningar och erfarenheter samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper och får saker att hända. Du är dessutom ansvarstagande, social, lyhörd och har god vana av att hantera stressiga situationer. Du har flytande språkkunskaper i svenska och engelska.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com