Vi söker fler Chaufförer!

Vi söker fler Chaufförer!

Det går bra för oss på Skoogs Åkeri & Logistik AB, vi expanderar och söker därför fler Chaufförer!

Jobba hos oss!
Hos oss så blir du en del av ett härligt gäng med mycket yrkesstolthet och som har kul tillsammans. Vi är väldigt måna om att alla chaufförer trivs med sitt jobb och att du känner att du är ett viktigt kugghjul i vår välsmorda maskin!

Vi är en stark kvalitets- och miljömedveten transportpartner
Skoogs Åkeri & Logistik AB har lång erfarenhet och bred kompetens. Vårt strategiska läge, precis vid E6:an i Ängelholm, gör att vi snabbt och enkelt kan ta oss an transportuppdrag i Sverige och Danmark. Här har vi också en vagnpark med ett 40-tal ekipage, inklusive kranbilar.

För att trivas hos oss så har du:
  • En positiv inställning
  • Behov av att trivas på ditt jobb
  • Bra laganda
  • CE-, truck-, ADR- samt YKB-behörighet
  • Har du även kranbehörighet är detta en fördel.

Passar det här in på dig eller någon du känner? Sök eller tipsa om jobbet redan nu så hör vi av oss!
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skoogsakeri.se
Sista ansökningsdag 15 juli (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Familjeföretag sedan 1967
Skoogs Åkeri är ett familjeföretag som startades av Karin och Georg Skoog i Torekov 1967. Till en början hade åkeriet endast en lastbil som transporterade styckegods på Bjärehalvön. I dag drivs företaget av andra generationen, syskonen Ingrid och Stefan Skoog, och omfattar 85 anställda. Dessutom har verksamheten utökats till internationella transporter samt lager- och logistikhantering.

Vi har en stabil kundkrets, en del har varit med oss från starten, vi tror på personlig service och långvariga relationer med våra kunder. Vi har all personal, alla fordon och egna lagerlokaler inom företaget. Det innebär hög flexibilitet och snabba beslutsvägar, vilket gynnar dig som kund. Vi tror på service, och på att leverera i rätt tid, till rätt plats och till rätt pris.