Vi söker en Strategisk Inköpschef till företag i Ängelholm!

Vi söker en Strategisk Inköpschef till företag i Ängelholm!

Om tjänsten

Vi söker för vår kundsräkning i Ängelholm dig som vill arbeta som Strategisk Inköpschef. Du kommer att säkerställa att företaget över tid har rätt leverantörer och försörjningsupplägg för produkterna som de erbjuder deras marknader.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Arbetsuppgifterna är varierande, befattningens huvudsakliga ansvar är:
  • Utifrån företagsövergripande mål, sortiments- och inköpsstrategi säkerställa att företaget har rätt försörjning och samarbetspartners.
  • Övervaka löpande samarbetspartners risknivå samt arbeta med beredskapsplaner för att hantera risker.
  • Arbeta kontinuerligt med benchmark av leverantörspriser och försörjningsupplägg för att säkerställa att företaget har rätt samarbetspartners.
  • Tillsammans med samarbetspartners och interna kontakter driva arbetet med ständiga förbättringar i försörjningskedjan allt från volymer, produktions- och logistikupplägg och kvalité mm.
  • Genomföra leverantörsförhandlingar, upprätta leverantörsavtal samt genomföra löpande leverantörsuppföljning inklusive audits.
  • Leda produktprojekt av trading karaktär samt ansvarar för inköpsavsnitten i produktprojekt.
  • Ansvarar för dokumentation av leverantörskontakter och andra kontakter.
  • Sätta, verkställa avdelningen och Sourcings mål
  • Ingår i den Operativa Ledningsgruppen
Dina befogenheter är att driva strategiskt inköpsarbete inom ramen för Inköpsstrategin samt ansvara för att Inköpsavtal finns för företagets sortiment.
Det ingår drygt 20 resdagar per år i tjänsten.

Vem är du?

Du har en högskoleutbildning med inriktning på inköp, supply chain eller ekonomi, samt minst 5 års erfarenhet från likvärdig befattning sedan tidigare.
Du har ett utbrett affärssinne, en förståelse för teknik och supply chain. Som person är du noggrann, effektiv, har lätt för att samarbeta med andra och en positiv inställning.
Engelska och svenska talar och skriver du obehindrat.

Om verksamheten

Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.
Mer info
Kontaktperson Julia Femenias Krohn
Telefon 0720-704735
Område Ängelholm
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (9 dagar kvar)