Skånska Byggvaror i Ängelholm söker säljsupport

Skånska Byggvaror i Ängelholm söker säljsupport

Om tjänsten
Som kundservicemedarbetare på Skånska Byggvaror blir din uppgift att via telefon och e-mail erbjuda och bibehålla god service till Skånska Byggvarors kunder. Tjänsten är för dig som drivs av att skapa goda relationer med kunder och som har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna inom bygg och teknik. Du kommer dagligen vara behjälplig med att svara på frågor gällande beställningar och produkter, men också delge kunderna erbjudanden och driva merförsäljning. Arbetsuppgifterna är varierande, men du kommer garanterat bli mästare på frågor som berör; produkt, leverans och reservdelar. När du har blivit varm i kläderna är det du som genom telefonen guidar kunden i att bygga ihop sitt uterum, altan eller något annat på ett engagerat och tålmodigt sätt.

Skånska Byggvaror sitter i ljusa och fräscha lokaler i Ängelholm. Du erbjuds en egen plats med eget skrivbord, tillsammans med övriga arbetsredskap som är viktiga för att du ska kunna genomföra ett bra arbete. Du får stora möjligheter att utvecklas och ta mer ansvar när du levererar goda resultat och Skånska Byggvaror ger dig möjligheten att växa tillsammans med dem.
Arbetstiderna är förlagda vardagar mellan 08.00-18.00 och helg 10.00-15.00. Du kommer bli schemalagd både dag och kvällstid samt varannan helg.

I din roll som säljsupport kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Mottagning och registrering av order
 • Produktinformation
 • Leveransinformation
 • Monteringshjälp
 • Administration i ärendehanteringssystem
 • Reservsdelsfrågor
 • Adressändringar
Tjänsten som kundservicemedarbetare är ett konsultuppdrag på 75% med start i februari. Uppdraget sträcker sig över sommaren med chans till förlängning eller övertag.

Om dig
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och/ eller kunskap inom bygg, teknik eller handel och som vill dela med dig av dessa till Skånska Byggvarors kunder. Har du erfarenhet från kundservicearbete sedan tidigare är det meriterande, men inget krav. Det viktigaste är att du ser möjligheter istället för problem och att du har en förmåga att lyfta blicken och vara lösningsorienterad. Du trivs med att hålla ett högt tempo och klarar samtidigt av att ha en professionell framtoning och ger kunderna högklassig service. Ingen dag är den andra lik och du kommer stöta på nya utmaningar varje dag, därför är det viktigt att du är stresstålig och tålmodig.

Viktigt för tjänsten är:
 • Goda kunskaper i svenska & engelska. Meriterande med arabiska och finska.
 • Någon kunskap från byggbranschen och ett tekniskt intresse.
 • Datorvana och gärna erfarenhet av affärssystemet Jeeves.
 • God telefonvana
 • Dokumenterad erfarenhet och ett stort intresse för personlig försäljning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Skånska Byggvaror
Skånska Byggvaror har siktet på att bli marknadsledande inom Garden Living och är redan idag störst i Sverige på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Bolaget säljer ett lättöverskådligt sortiment för villans yttre och inre miljöer - t.ex. uterum, växthus, spa, dörrar, fönster, förvaringslösningar etc. Alla produkter säljs under eget varumärke. Genom egen produktutveckling och tillverkning av stora delar av sortimentet, har Skånska Byggvaror kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund. Skånska Byggvaror är ett lönsamt, onlinebaserat nordiskt bolag som erbjuder ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform som har över sex miljoner besök årligen. Vi möter våra kunder i våra omnikanaler webb, butik och telefon.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Joella.Olofsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan

Sökord
Jeeves, Ängelholm, Skånska Byggvaror, Bygg, teknik, support, kundtjänst, telefon,
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.