Relationsskapande säljare sökes till Skånska Byggvaror

Relationsskapande säljare sökes till Skånska Byggvaror

Om tjänsten
I tjänsten som relationsskapande säljare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift innebära att ringa till Skånska Byggvarors befintliga kunder för att lära känna dem, lyssna på deras idéer och projekt samt skapa ett långsiktigt förtroende. Syftet är att lyssna in kundernas behov och således hjälpa dem vidare till nästa steg som kan vara ett inbokat telefonmöte med en produktsäljare. Skånska Byggvaror vill gärna ligga steget före och arbeta därför proaktivt för att ge den absoluta bästa servicen.

Skånska Byggvaror sitter i ljusa och fräscha lokaler i Ängelholm. Du erbjuds en egen plats med eget skrivbord, tillsammans med övriga arbetsredskap som är viktiga för att du ska kunna genomföra ett bra arbete. Du får stora möjligheter att utvecklas och ta mer ansvar när du levererar goda resultat och Skånska Byggvaror ger dig möjligheten att växa tillsammans med dem. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag på , men kvällstid och helgarbete kan förekomma.

I din roll som relationsskapande säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Lyssna in kunden
  • Boka in möte till säljare
  • Ge bästa service via telefon
Tjänsten som relationsskapande säljare är ett konsultuppdrag på 80% med start i februari. Uppdraget sträcker sig över sommaren med chans till förlängning eller övertag.

Om dig
Du som är en god lyssnare, förtroendeingivande och har ett genuint intresse för att skapa goda relationer kommer att trivas här! Är du dessutom bekväm med att använda telefon och dator som arbetsredskap är detta ett arbete för dig.
För denna roll krävs det att du är kommunikativ, social och engagerad. Teamet arbetar i ett högt tempo där stort eget ansvar gör att du blir en framgångsrik medarbetare. Meriterande för tjänsten är om du har kunskap av hem och fritidsprodukter sedan tidigare.

Viktigt för tjänsten är:
  • Goda kunskaper i svenska & engelska. Meriterande med arabiska och finska.
  • God telefon- och datorvana
  • Du är serviceminded och god lyssnare
Om Skånska Byggvaror
Skånska Byggvaror har siktet på att bli marknadsledande inom Garden Living och är redan idag störst i Sverige på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Bolaget säljer ett lättöverskådligt sortiment för villans yttre och inre miljöer - t.ex. uterum, växthus, spa, dörrar, fönster, förvaringslösningar etc. Alla produkter säljs under eget varumärke. Genom egen produktutveckling och tillverkning av stora delar av sortimentet, har Skånska Byggvaror kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund. Skånska Byggvaror är ett lönsamt, onlinebaserat nordiskt bolag som erbjuder ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform som har över sex miljoner besök årligen. Vi möter våra kunder i våra omnikanaler webb, butik och telefon.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Joella.Olofsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundtjänstmedarbetare, sälj, Adecco, ängelholm, Skånska Byggvaror, Bygg, teknik, Kundservice, relationsskapande
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.