Händig recirkulationstekniker till ISOVER i Billesholm

Händig recirkulationstekniker till ISOVER i Billesholm

Om kunden
ISOVER isolerlösningar är en affärsenhet inom Saint-Gobain Sweden AB. Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Dalapro, Gyproc, Weber och ISOVER. Globalt består Saint-Gobain-koncernen av ca 170 000 anställda varav de drygt 800 som finns i Sverige bidrar till en omsättning på nära 3 miljarder SEK årligen.
ISOVER är ett starkt internationellt varumärke och ledande inom isolerlösningar. De finns i skånska Billesholm där glasullstillverkningen är etablerad sedan över 80 år. Som kund till ISOVER erbjuds ett komplett sortiment med service inom innovativa, energieffektiva och hållbara isolerlösningar.

Vi på Palm & Partners hjälper nu ISOVER att hitta rätt profil som ska fungera i rollen som recirkulationstekniker, där rätt profil kommer att erbjudas anställning inom Saint-Gobain koncernen.

Ytterligare information om företaget och koncernen hittar du på www.isover.se och www.saint-gobain.com.

Arbetsbeskrivning
Som recirkulationstekniker på ISOVER blir du en nyckelspelare. Du blir en del i ett team som idag uppfyller en viktigt funktion för att produktionen på de olika produktionslinjerna inte ska drabbas av oplanerade störningar.
Du kommer tillsammans med ett team att ansvara för samordning och nödvändiga åtaganden som rör det interna vattensystemet som försörjer alla produktionslinjerna i fabriken. Vidare kommer du självständigt att ansvara för dagliga inspektioner, tillsyn av-, samt underhåll av olika processavsnitt i recirkulationssystemet. Här ingår till exempel att lätta efter tryckfall i vattensystemet och åtgärda stopp i ledningar där tillkallande av interna eller externa resurser kan vara nödvändigt.
Då du kommer att jobba för en koncern där säkerhet är högst prioriterad kommer du även jobba med uppföljning av drift, säkerhet, miljö och arbetsmiljö, där du driver förbättringsåtgärder för att minimera risker. På sikt kommer du med ditt team också att samordnar s.k. rengöringsstopp, såväl internt som med externa parter, där du inspekterar att leverantörer utfört ett kvalitativt arbete.
Sist men inte minst kommer en viktig del framåt handla om att arbeta med förbättringsprojekt inom ramen för koncernens WCM-struktur (World Class Manufacturing), där målet är att bli en fabrik i världsklass.

Skiftesformen för denna tjänst är kontinuerligt 2-skift vilket innebär att du kommer arbeta på oregelbundna tider och återkommande helgarbete ingår.

Utbildning
ISOVER kommer att utbilda dig i alla metoder som de använder internt i produktionen (bl.a. i World Class Manufacturing) och du får en bra introduktion av en erfaren kollega
Som ny i tjänsten introduceras du av en erfaren kollega.
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande.
Du skall ha B-körkort och har du dessutom truckkörkort och/eller ADR-utbildning är detta meriterande.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i industrimiljö, gärna som tekniker. Du har mycket god datorvana. Du behöver ha goda kunskaper i Office-paketet och kunna grunderna i Excel och Word. För att lyckas i rollen är det också ett viktigt krav att du obehindrat behärskar det svenska språket.

Personliga kvalifikationer
För att arbeta i fabriken måste du vara minst 18 år. Som person är du kvalitetsmedveten, driven och utvecklingsbar med god förmåga att samarbeta med andra. Jobbet kan ibland vara smutsigt och du bör därför vara en prestigelös person, orädd att hugga i när- och där det behövs. Fortsatt behöver du vara stresstålig och vara duktig på att hitta struktur i ditt arbete. Du är en person som tycker om att utvecklas och då fabriken använder tekniker inom olika områden och nivåer så finns stora möjligheter att vidareutvecklas inom koncernen.

Lön och anställningsvillkor
Enligt ö.k.
Slutgiltig kandidat kommer att erbjudas anställning direkt hos kund.

Ansökan
Skicka din ansökan via länken (eller via https://career.palmpartners.se/lediga-tjanster) redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller behöver komma i kontakt med rekryteringsansvarig görs detta enklas på mail: niclas.arheden@palmpartners.se alternativt på tel. 0733897675.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.