Redovisningsekonom till Backahill i Ängelholm

Redovisningsekonom till Backahill i Ängelholm

Ett familjeföretag med entreprenörsanda

Backahill är ett familjeägt bolag som bildades 1998. Vi har rötterna i Ängelholm och på Bjärehalvön - men också i vår ägares gränslösa entreprenörskap och drivkraft att göra affärer. Grunden i företagets verksamhet är att äga, förvalta och utveckla fastigheter. Vår ambition är dessutom att vara en långsiktig partner i projekt som skapar lönsamhet och tillväxt till glädje för många människor.

Verksamheten är indelad i tre olika affärsområden - där fastigheter är kärnan i allt vi gör. Men fastigheterna är inte målet i sig. Vi använder våra fastigheter som medel för att påverka vårt samhälle i positiv riktning.

För mer information: https://backahill.se/om-backahill

Om tjänsten

Backahill söker nu en redovisningsekonom då vårt team ska växa. En fantastisk möjlighet för dig som är motiverad och söker nya utmaningar inom redovisning och vill arbeta i ett prestigelöst ekonomiteam om ca 8 personer. Du rapporterar till ekonomichef och placering är på vårt kontor i Ängelholm.

Huvudsakliga ansvarsområden:
   • Löpande bokföring
   • Bankavstämningar
   • Anläggningsregister, inventarier och fastigheter
   • Kvartalsbokslut
   • Moms och uppbörd, avstämning av skattekonton
   • Budget- och prognosarbete
   • Årsbokslut och årsredovisningar
   • Deklarationer
   • Diverse rapporter och uppföljningar
Vem är du?

För att lyckas i rollen som redovisningsekonom hos oss behöver du ha en akademisk utbildning inom ekonomi och ha arbetat några år med liknande roller. Du gillar siffror, du är driven och du har en tydlig vilja att förändra, utveckla och förbättra. Du trivs i en miljö där det händer mycket och vi ser gärna att du har intresse för olika affärssystem. Vidare är du är analytisk, noggrann och strukturerad och motiveras av att leverera hög kvalitet. Det är också viktigt att du trivs i en prestigelös miljö där alla i teamet hjälps åt.

Att jobba inom Backahillkoncernen

Att ta ansvar, agera långsiktigt och ge tillbaka till lokalsamhället som vi verkar i är sedan starten av Backahill en del av företagets innersta kärna. Vi drivs av en stark vilja att göra skillnad - till det bättre.

Vårt engagemang i lokala föreningar och organisationer är genuint och långsiktigt. Backahill sponsrar bland annat verksamheter som främjar hälsa, trygghet, sysselsättning och trivsel.

Vi utvecklar ständigt nya idéer om bostäder, mötesplatser och verksamheter.

Varmt välkommen med din ansökan - du är efterlängtad!

I denna rekrytering har Backahill AB valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annie Höjman på annie.hojman@sjr.se

Sista ansökningsdag är 2022-10-31. (Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut).

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Tjänsten kan komma att, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motivera en bakgrundskontroll som kommer att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 nov 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.