ERP Manager till OXE Marine

ERP Manager till OXE Marine

OXE Marine is an innovator, a game-changer. We are driven by the ambition to transform the outboard motor; impacting the journey towards a more sustainable and ecologically positive marine environment. For more information visit www.oxemarine.com/

Vill du arbeta i en utvecklande och dynamisk roll på ett innovativt bolag noterat på First North? Till en mycket intressant tjänst på OXE Marine rekryterar vi nu en ERP manager som kommer arbeta både strategisk och operativt nära verksamheten med stort ansvar och möjligheter att utveckla och bidra till nya lösningar.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Övergripande ansvaret för implementation, förvaltning och vidareutveckling av ERP-miljön (Monitor)
  • Ansvar för integration med externa applikationer och system samt vidareutveckla systemet med integrationer för tex accounting, BI och CRM moduler.
  • Säkerställa bästa möjliga IT-stöd för verksamheten och dess processer genom att översätta verksamhetens krav till systemlösningar
  • Stötta verksamheten med tex förstudier och projektdeltagande
  • Förstå och ha kunskaper om lagervärderingsmetoder
  • Ansvara för uppdateringar och implementationer
  • Hantera licenser och avtal
  • Bidra till utveckling, nytänkande och smart teknologi
  • Koordinera interna och externa resurser
  • Kunna handleda och utbilda kollegor hur man kan optimera användandet av ERP systemet och dess fördelar
Lämplig bakgrund
Möjligheterna är många i denna rollen och OXE Marine söker dig som kommer från en liknande roll där kunskaper av ERP system är centralt och du är van att arbeta nära användarna och verksamheten. Du har mycket god affärsförståelse och en vilja att aktivt vara med och påverka företagets utveckling. Relevant utbildning från högskola/universitet och/ eller relevant IT bakgrund, minimum 5 års yrkeserfarenhet av ERP system (meriterande med Monitor erfarenhet) Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning.

Vem är du?
Du trivs med att ta ansvar och att arbeta nära verksamheten, du bidrar till utveckling och framgång genom prestigelösa samarbeten. Du är lösningsorienterad och generös med att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vidare så trivs du med att arbeta på ett bolag i snabb tillväxt och har en stark vilja till personlig utveckling.

Huvudkontoret finns i Ängelholm och här blir du del av teamet som arbetar nära tillsammans med stor drivkraft och tydlig målsättning. OXE Marines produkter revolutionerar marknaden och inom bolaget finns en entreprenörsanda som skapar ett klimat där alla är med och bidrar till framgång.

Ansökan

I denna rekrytering har OXE Marine AB valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hanquist på 0768 597554. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 20200226.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: ERP Manager
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 apr 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.