Resande servicemontör till Rittal

Resande servicemontör till Rittal

Vill du arbeta med en av världens främsta tillverkare inom inkapsling teknik? Rittal söker till sitt modifikationscenter i Ängelholm en serviceinriktad och kvalitetsmedveten montör. Vill du arbeta på ett företag i utveckling så har du möjligheten här.

Om tjänsten
Som montör på Rittal AB arbetar du i många olika typer av uppdrag, både i större projekt och de lite mindre. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med säljare och kunder. Ditt arbete är självständigt och du är ansvarig för att varje uppdrag utförs enligt våra höga krav på säkerhet. Du måste vara effektiv i ditt arbete och hela tiden arbeta med kvalité som högsta prioritering och med kundens behov i fokus. Du kommer att ingå i ett team som jobbar med montering oftast i våra egna monteringslokaler men även ute på fältet hos våra kunder. Detta innebär att du i perioder kommer få resa i ditt arbete. Rätt person för denna tjänst behöver därför vara flexibel och öppen för att resor i längre perioder förekommer.
Arbetsuppgifterna kräver precision och noggrannhet och vi ser att du har ett eget driv och kvalitetskänsla samt att du hugger i lite extra när det är som mest att göra.

Vidare ser vi att du som söker besitter följande egenskaper:
  • Ska kunna läsa av CAD-ritningar.
  • Resor med övernattning upp till 5 veckor förekommer.
  • Erfarenhet av monteringsarbete och tekniskt intresse.
  • Körkort B
  • Svenska och engelska, i tal och skrift.
Tjänsten som servicemontör är en rekrytering och du kommer börja med en provanställning på 6 månader.

Om dig
För att trivas i denna typ av tjänst behöver du ha arbetat i några år som montör och ha ett starkt intresse för teknik då det genomsyrar din vardag. Du ser Rittal som en långsiktig relation med möjligheter att utvecklas inom företaget. Har du erfarenhet av SAP eller annat liknande affärssystem så är det ett plus men det viktigaste är vem du är som person.Du som söker är engagerad, lyhörd och professionell i dina arbetsmetoder.

Det är inte endast erfarenhet som är avgörande för att trivas hos Rittal. Vi söker efter en person som vill bidra till teamets framgång och vill arbeta i en möjliggörande funktion där påverkan och genuint intresse att bidra till resultat är viktiga egenskaper som vi eftersträvar. I rollen kan du påverka både projektet och teamet genom att bidra till god stämning, hantera tempot och leverera kvalitet.

Om Rittal
Rittal, som ingår i den tyska koncernen Friedhelm Loh Group är världsledande inom apparatskåpssystem för industriautomation och fysisk IT-säkerhet. På Rittal i Skandinavien hanterar 120 medarbetare 5000 artiklar och 6000 kunder. Dessa betjänas från svenska huvudkontoret i Ängelholm, kontoren i Stockholm, Göteborg samt från de norska och danska kontoren i Ski och Köpenhamn.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Joella Olofsson via Joella.Olofsson@adecco.se,

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Resande montör, servicetekniker, CAD, montör, tekniker, Ängelholm, SAP, Rittal, Adecco
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.