IT Tekniker till Rittals huvudkontor i Ängelholm

IT Tekniker till Rittals huvudkontor i Ängelholm

Poolia söker för rekrytering till Rittal Scandinavian i Ängelholm en allround IT Tekniker som kommer att arbeta med de nordiska länderna. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Är du i början av din IT-karriär och vill arbeta verksamhetsnära i en internationell miljö? Vill du vara med på en spännande resa att ytterligare utveckla IT-verksamheten inom Rittal Scandinavian.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter

Avdelningens verksamhet syftar till att säkerställa en hög tillgänglighet gällande företagets IT-system. Du har en viktig del i det dagliga IT-arbetet i din roll som IT tekniker. Som IT tekniker arbetar du nära användarna och är delaktig i arbetet av införande av framtida IT-lösningar.

Som IT tekniker kommer du främst att arbeta med:
  • Användarsupport på samtliga av företagets förekommande IT-system
  • Installation, underhåll, felsökning och uppdatering av hårdvara och mjukvara
  • Medverka i projekt som rör verksamhetens IT-system/plattform
  • Delaktig vid företagets utbildningssatsningar inom IT-området för anställda i Norden
Du erbjuds en varierande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i en väletablerad och framgångsrik koncern.

Resor i Norden ingår i tjänsten.

Du ingår i en grupp med fyra medarbetare. Du rapporterar till IT-chef Norden.

Utbildning / Erfarenhet

Vi ser det som en fördel om du har någon form av påbyggnadsutbildning inom IT från exempelvis YH/KY, Lernia etc. Du kan också genom praktiskt arbete ha fått motsvarande kunskap.

Du är troligen i början av din IT-karriär och har minst 3 års erfarenhet från liknande ansvarsområden och arbetsuppgifter.

Du har goda kunskaper inom Office-programmen och Outlook, liksom i Windows och iOS. Erfarenheter av användarsupport inom SharePoint är meriterande.

Du har goda kunskaper i engelska som ett arbetsspråk samt förstår och kan kommunicera med danskar och norrmän.

För att lyckas som IT Tekniker har du lätt för att kommunicera samt skapa goda relationer internt och externt. Som person är du självgående, ansvarstagande, strukturerad och serviceinriktad. Du trivs med att jobba i team med andra IT Tekniker.

Rittal

Rittal, som ingår i den tyska koncernen Friedhelm Loh Group är världsledande inom apparatskåpssystem för industriautomation och fysisk IT-säkerhet.
På Rittal i Skandinavien hanterar 120 medarbetare 5000 artiklar och 6000 kunder. Dessa betjänas från svenska huvudkontoret i Ängelholm, kontoren i Stockholm och Göteborg samt från de norska och danska kontoren i Ski och Köpenhamn. Omsättningen 2017 uppgick till drygt 630 MSEK.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 23 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.