Medarbetare till jordtillverkning

Medarbetare till jordtillverkning

Nu söker Rölunda Produkter AB medarbetare till vår produktionsanläggning i Ausås, strax utanför Ängelholm.

Tjänsten omfattar jordblandning med lastmaskin, lagerhantering, enklare jordanalyser, samt drift av produktionslinje. Tjänsten är på heltid.

Vi söker dig som har maskinvana och är lösningsorienterad. Du kommer att arbeta i ett team där stort eget ansvar präglar det dagliga arbetet.

Ansökan
Skicka gärna ditt CV till henrik.nobel@rolunda.se

Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Henrik Nobel
Telefon 0705447879
Email Mejla Henrik Nobel
Område Ängelholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rolunda.com
Sista ansökningsdag 4 apr 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rölunda Produkter AB är ett familjeföretag inom trädgårdsbranschen. Vi har sedan 70-talet tillverkat högkvalitativa jordar och idag producerar vi cirka 9 miljoner säckar jord årligen. Produktsortimentet omfattar jord & gödsel, gräsfrö och fågelmat. Huvudkontoret är beläget på Rölunda Gård utanför Bålsta som förutom produktion har företagsledning och administration.

Våra övriga produktionsanläggningar finns i Luleå, Gävle, Karlstad och Ängelholm. Vår svenska marknad sträcker sig från Haparanda i Norr till Ystad i söder. Dessutom säljer vi jordprodukter i Danmark och Norge. Rölunda Gårds sortiment hittar du bland annat i livsmedelsbutiker, stormarknader samt i ett stort antal trädgårdsbutiker och handelsträdgårdar.

Utöver jordproduktion bedriver Rölunda Gård jordbruk bestående av 250 hektar spannmålsodling och ett 30-tal djur.

Tillsammans är vi ett 40-tal engagerade medarbetare och för oss är det viktigt att vara det personliga familjeföretaget.