Grafisk Operatör

Grafisk Operatör

Nile har haft en stark tillväxt ända sedan start och söker kontinuerligt engagerade medarbetare som vill jobba i ett spännande bolag med fokus på framtiden inom medicintekniska produkter.
I de nybyggda, ljusa och fräscha lokalerna i Ängelholm erbjuder Nile en fin arbetsmiljö med trevliga kollegor och en god gemenskap. Det är en ung och dynamisk arbetsplats med stora möjligheter för dig som vill utvecklas i din roll.

Tjänsten som operatör på den grafiska avdelningen är en rekrytering med anställning hos Nile i Ängelholm. För rätt person med stort engagemang för teknik och tillverkning finns goda utvecklingsmöjligheter i ett spännande och innovativt företag. Arbetet är förlagt till tvåskift.

Som operatör vid någon av Niles screentryckmaskiner så ansvarar du självständigt för en tryckprocess med höga krav på kvalitet och exakta mått. Processen kräver aktiv övervakning med granskande ögon för att kunna avgöra att det funktionella trycket i färg med elektrisk ledningsförmåga uppfyller dom tekniska specifikationerna.
I arbetet ingår också byte av rullmaterial, kontroller såsom visuell avsyning samt mätning med mätutrustning. Kontrollerna och mätningar dokumenteras av dig enligt medicinteknisk standard. Andra arbetsuppgifter är omställning i maskin vid byte av produkt vilket sker efter en ritning, en uppgift som kräver att du har både ett öga för detaljer samt en förmåga att se helheten. Produkterna Nile tillverkar ställer stora krav på noggrannhet samt att processerna kräver en grundläggande mekanisk förståelse.

Krav för tjänsten
  • Naturlig läggning för teknik och processförståelse
  • Lösningsorienterad
  • God förståelse för kvalitet och noggrann
  • Goda kunskaper i svenska tal och skrift
  • Kunna läsa och förstå ritningar
Meriterande för tjänsten
  • Tidigare erfarenhet som grafisk operatör oavsett tryckteknik
Personliga egenskaper
  • Känner stort ansvarstagande över dina arbetsuppgifter
  • Initiativförmåga och vana vid självständigt arbete
  • God kommunikation och bra teamkänsla
  • Prestigelös och ödmjuk
Ansök

I denna rekryteringsprocess samarbetar Nile AB med Processbemanning AB.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Isabell Erlandsson alt. Angelica Fredriksson på tel. 042-210 299. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vi tillämpar löpande rekryteringsprocess och omber dig att söka omgående.
Mer info
Kontaktperson Isabell Erlandsson
Telefon 042-210 299
Område Ängelholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.processbemanning.se/
Sista ansökningsdag 25 dec 2022 (23 dagar kvar)