Utvecklare till Prisjakt (Ängelholm)

Utvecklare till Prisjakt (Ängelholm)

Vill du hjälpa miljontals användare göra riktigt bra köp? Tycker du att deras beslut ska fattas på opartisk data? Håller du med om att episk morgonfika och fluffiga innetofflor är en bra idé även på jobbet? Då är det dags att joina Prisjakt på the bright side.

Prisjakts utvecklingsavdelning är en grupp episka nördar* som gör skillnad för tusentals användare varje dag. De är snabbfotade (du kan tänka på det som agila eller alltid först i köket när det är fika - båda dessa påståenden är korrekta) och jobbar i tvärfunktionella team för att leverera den upplevelse våra användare förtjänar.

När det finns fika i köket

Du får en given plats i det team som har plattformen och våra interna verktyg som främsta fokus. Vi letar efter en kreativ utvecklare som vågar ta för sig och inte räds för att dela med sig av sina idéer. Du har lätt för att samarbeta och din åsikt om människor baseras på mer än deras val av webbläsare. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att sätta dig in i nya system och tycka det är kul att förbättra äldre kod. Du kommer också jobba med vårt API och projekt kopplade till sajtens stabilitet.

De flesta av våra system är byggda i PHP men vi fattar att hitta renodlade PHP-utvecklare är ungefär lika svårt som att knäcka en heisenbug. Så det är helt okej om du inte redan behärskar PHP så länge du är villig att lära dig.

Problem-solving pro

Vad vi förväntar oss av dig
  • Problemlösning är en del av ditt DNA och du älskar systemutveckling
  • Du är prestigelös
  • Language: sv-se, en
  • Din kompetens är det som intresserar oss och vi är öppna för att du kan ha fått den på olika sätt (genom hobby, arbetslivserfarenhet, utbildning eller genetisk ingenjörskonst)
Extra sparkle
  • Erfarenhet av att utveckla större system
  • Erfarenhet av PHP och olika ramverk
  • Erfarenhet av systemarkitektur
  • Kunskap inom Data Warehouse
  • Du har koll på SQL, Javascript, CSS, HTML
På Prisjakt tillämpar vi arbetsprov innan du blir kallad till intervju.

Heltid
Ängelholm
Start omgående eller enligt överenskommelse
Urval sker löpande

Vi söker även frontend utvecklare i Malmö samt apputvecklare till Ängelholm

*Nörd - För många en beskrivning av någon som kammar sina ögonbryn med en liten tandborste, reciterar kapten Kirk och går klädd i cargoshorts årets alla dagar. Men för oss på Prisjakt är en nörd någon som har ett passionerat förhållningssätt till något (vanligtvis smalt) intresse. Här finns vi som i detalj kan redogöra för hur många hål en cykelhjälm bör ha eller vilka fyrtio egenskaper som är viktigast för en utegrill. Prisjakt drivs med nördkraft då djup kompetens är kärnan av vår kultur. Missa inte att läsa igenom vår kulturbok och få en inblick på hur det är att arbeta hos oss på Prisjakt: http://bit.ly/2fPgXeB
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb (21 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster och guidar konsumenter till smarta köp. Prisjakt startades 2002 och sedan 2006 är Schibsted Tillväxtmedier AB majoritetsägare i Prisjakt Sverige AB.