UX designer (Ängelholm)

UX designer (Ängelholm)

Prisjakt letar efter en UX designer till vårt kontor i Ängelholm. Du kommer att jobba i ett agilt team tillsammans med utvecklare och andra designers i ett nära samarbete med produktägare och kravställare. Tillsammans kommer vi att jobba med Prisjakts webbplats och appar för att fortsätta utveckla en av Sveriges ledande pris- och produktjämförelsesiter.

Prisjakt finns nu på åtta marknader och har en bred målgrupp. Din utmaning blir att skapa användarupplevelser som sträcker sig från att tydligt förmedla stora mängder information till att innovera och jobba med nya features. Du kommer att designa användargränssnitt och interaktionsflöden, och tillsammans med andra designers jobba med kontinuerlig designkritik och feedback.

Vi söker dig som

Har en passion för design, kan ta egna initiativ och finna nya problemområden. Du har stor förståelse för användarens behov, önskningar och pain-points. Du grundar dina beslut på research och user insights.

Du har god förståelse för designprocessen och erfarenhet av att jobba i agila, autonoma team och att lösa problem tillsammans med utvecklare och stakeholders.
  • Relevant utbildning inom interaktionsdesign, HCI, kognitionsvetenskap eller liknande
  • Minst 3 års arbetsrelaterad erfarenhet som UX designer
  • God kunskap i skissverktyg som exempelvis Sketch, Illustrator
  • Vana att göra prototyper i Marvel, Origami, InVision eller motsvarande
  • God kommunikationsförmåga på svenska och engelska
Meriterande
  • Utbildning inom eller erfarenhet av informationsarkitektur
  • Ett starkt öga för UI / visuell design
  • Praktisk erfarenhet av usability test och user research
Läs vår kulturbok och få en inblick på hur det är att arbeta hos oss på Prisjakt: http://bit.ly/2fPgXeB
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juli (29 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster och guidar konsumenter till smarta köp. Prisjakt startades 2002 och sedan 2006 är Schibsted Tillväxtmedier AB majoritetsägare i Prisjakt Sverige AB.