Redovisningsekonom med ohälsosam förkärlek till Excel (Ängelholm)

Redovisningsekonom med ohälsosam förkärlek till Excel (Ängelholm)

Anser du att Excel borde klassas som ett åttonde underverk? Har du en tendens att beskriva självklara saker på ett obegripligt vis? Kan du de tre räknesätten? Då är du uppenbarligen en ekonom och vi på Prisjakt söker någon som dig.

Hos oss kommer du jobba som redovisningsekonom med ansvar för ett antal av våra bolag i koncernen. Du kommer att tillhöra norra halvklotets bästa ekonomiteam, ett litet och sammansvetsat team som bland annat bestiger berg, seglar på de sju haven eller spelar in skräckfilmer. Du blir en viktig ny lagspelare på den resa som Prisjakt nu befinner sig på.

Om dig

Du är prestigelös (ryggradslös), noggrann (paragrafryttare) och serviceinriktad (inställsam). Likt en pingvin med Excelkunskaper trivs du med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har en utstrålning som påminner om Ove i Solsidan och dina skämt är så dåliga att de nästan avskräcker medarbetare från att använda sina löneförmåner (vi vet alla att roliga ekonomer är en myt likt Loch Ness - några envisas med att det existerar men ingen kan bevisa det).

- Vem har koll på tomtens ekonomi?

- Bissnissen!

En vanlig arbetsdag

Utöver att utstråla total apati och rabbla multiplikationstabellen dagligen vill vi även att du hanterar:
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Löpande redovisning (inte detsamma som att ta pengarna och springa)
 • Avstämningar och bokslut
 • En del koncernkonsolidering
 • Moms och arbetsgivardeklarationer
 • Vara ett stöd till verksamheten och proaktivt föreslå förbättringsåtgärder
Du kommer att utgå från Ängelholm och rapportera till vår CFO. Tjänsten är på heltid och med start omgående. Du får lägga två timmar av din arbetstid på träning och tre timmar på fri kompetensutveckling varje vecka (så vill du variera re-visor med att lära dig sjunga folk-visor finns det tid för det).

Din ryggsäck
 • Gärna 3-4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter (att du tittat mycket på "Lyxfällan" räknas inte)
 • Relevant utbildning
 • Ordningssinne och känsla för struktur (du får ofta höra att du är pedant)
 • Goda kunskaper i Excel samt dator- och systemvana
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV
Om Prisjakt

Hos Prisjakt får du ett företag med massa goodwill i form av prisvinnande arbetskultur och fluffiga förmåner - där en av de viktigaste månadsvisa utgifterna är innetofflor till medarbetarna och fredagsfika. Du kan läsa mer om hur det är att jobba hos oss i Prisjakt Culturebook.

Vi finns på flera marknader runt om i världen och möter miljoner unika besökare varje vecka. Vårt syfte är att hjälpa människor fatta bättre beslut inför sina köp. Det gör vi genom att presentera objektiv information och kvalitativ data med extra allt. Om du vill jobba på ett mänskligt företag med starka värderingar, mycket värme och extravaganta innetofflor så är vi företaget för dig.

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan asap.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster och guidar konsumenter till smarta köp. Prisjakt startades 2002 och sedan 2006 är Schibsted Tillväxtmedier AB majoritetsägare i Prisjakt Sverige AB.