First Line Support som snakker norsk (Ängelholm)

First Line Support som snakker norsk (Ängelholm)

Väljer du kvikk lunsj framför mjölkchoklad? Är din ultimata semester hytte och tur? Kan du prata länge och väl om de komplexa smakerna i brunost? Om du svarat ja på minst en av frågorna och dessutom är flink på teknik - då kan du vara den vi söker.

Prisjakt söker en First Line Support till vårt huvudkontor i Ängelholm, som utöver svenska och engelska också har goda kunskaper i norska. Din arbetsdag innebär att svara på en aldrig sinande fjord av e-post, chatta med våra användare och förklara komplexa saker så att vem som helst förstår (lite som att övertyga en svensk om att banan inte heter guleböj på norsk). Du kommer arbeta med vår svenska och norska marknad.

Din personlighet
  • Serviceminded: Du är trevlig, flexibel och glad. Ditt normaltillstånd är som att lyssna på en låt av Kygo en fredagseftermiddag.
  • Problem solver: Du ser lösningar, inte problem. Hade du levt på 1920-talet hade det förmodligen varit du som uppfann osthyveln.
  • Team player: Samarbete är din melodi. Du är prestigelös och lojal. Du skulle välja Los Losers framför Pepsi Max any day.
  • Pedagogisk: Du är kommunikativ och tålmodig. Du tappar inte fattningen och bemöter alla med respekt. Ordet drittsekk finns inte i ditt vokabulär.
I din ryggsekk
  • Språk: Goda kunskaper i svenska, norska och engelska i såväl tal som skrift.
  • Dator: Du har god datorvana och tekniskt intresse (har du tidigare arbetat i Freshdesk är det meriterande).
  • Erfarenhet: Du bör ha tidigare erfarenhet från servicearbeten och det är starkt meriterande om du har erfarenhet av helpdesk eller annan typ av kundtjänst.
Vad vi erbjuder

På Prisjakt gör vi det enklare att få ihop livspusslet. Därför bjuder vi på morgonfika varje dag, har flexibla arbetstider och ger dig möjligheten att träna två timmar på betald arbetstid varje vecka. Vi arbetar utan skor (du får ett par stylish slippers när du börjar) men har i övrigt ingen dresscode. Så den där lusekoftan du gömt längst in i garderoben är välkommen att se dagens ljus igen.

Och du, har du inte redan läst vår Culture Book så gör det! Gillar du den kommer du gilla oss.

Tjänst: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Plats: Ängelholm

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 okt (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Galaxens främsta prisjämförelse

Prisjakt är en oberoende informations- och jämförelsetjänst som guidar konsumenter till smart shopping. Vi finns idag på åtta marknader och vår ambition är att bli störst i Europa.

Här jobbar 200+ nördar med allt från content till design, ekonomi, utveckling, support, marknad och sälj. Men för oss spelar vilken avdelning du jobbar för mindre roll, vi är alla här av samma anledning, eftersom vi brinner för att guida konsumenter till smart shopping.