Agent Developer som är övertygad om att allt går att lösa (Ängelholm)

Agent Developer som är övertygad om att allt går att lösa (Ängelholm)

Är du en tech-savvy problemlösare som alltid agerar IT-support åt släkt och vänner? Får du dopaminpåslag av kluriga problem där det saknas givna lösningar? Vill du hjälpa tusentals konsumenter fatta kloka köptbeslut varje dag? Perfa! Vi behöver nämligen få in någon på ett långtidsvikariat som Agent Developer på vårt huvudkontor i Ängelholm.

Komplext och klurigt är synonymt med kul

Som Agent Developer på Prisjakt ser du till att inhämtningen av data från butiker fungerar som den ska (du är med andra ord sjukt viktig för oss och våra användare). I praktiken innebär det att du jobbar med inläsning och hantering av butiksinformation på våra nordiska marknader. Du gör det med hjälp av feedinläsning eller genom att bygga scanners för att scrapa relevant information. En stor del av din arbetsdag pysslar du med underhåll och reparation av befintliga lösningar eller med att felsöka och förbättra.

Vid mer komplexa och tekniskt kluriga supportärenden agerar du andra instans. Du är en sån som tycker det är kul med problem som andra uppfattar omöjliga och allra helst ska de vara kluriga som en gåta och utan några givna svar så du tvingas komma på lösningen själv (Fader Fouras got nothing on you).

Du kommer bli en del av gänget på Customer Experience med kollegor på flera av våra kontor runt om i Europa. Dina kollegor på CX är ett riktigt härligt gäng med allt från trombonspelare till småbarnsföräldrar, sportfreaks och gamers. Ni är lite av superlimmet som håller oss samman så det är viktigt att du trivs i en roll med flera kontaktytor.

MacGyver är ditt spirit animal

Om vi skulle gissa tror vi att du är en riktig people person och tycker det är lika självklart att vara serviceminded som att solen går upp i öst. Du tvekar inte en sekund att hjälpa till oavsett vad det handlar om, från komplexa ärenden till att hjälpa kollegan tömma diskmaskinen.

Med lugn och trygg approach tar du dig an förändringar och hektiska perioder med ease. Du får det att se enkelt ut och är samtidig modig nog att våga utmana givna rutiner och processer med målet att hjälpa oss bli ännu bättre så att vi i sin tur kan hjälpa ännu fler.

Must haves
  • Språkas lika gärna på svenska som på engelska
  • Erfarenhet av PHP, Regular expressions (regex), Linux och Git
  • Bundis med diverse filformat (XLM, CSV och TXT)
Nice to have
  • Erfarenhet av att arbeta på supportavdelning
  • HTML/CSS
  • Javascript
  • Français
  • Suomalainen
When: ASAP

Where: Ängelholm

How: Heltid, vikariat 12 månader med möjlighet till förlängning

Vi vet att du är ivrig att börja men det här kommer bli en övning i tålamod eftersom du har fram till 17 augusti på dig att ansöka. Vi kommer inte att börja kalla till intervjuer innan dess (så låt inte din ansökan komma i vägen för nästa glassfika).

Kom som du är
På Prisjakt behöver du ingen jobbpersona. Vår allra viktigaste princip är att du är välkommen precis som du är. Vi gör vårt allra bästa för att du ska känna "äntligen måndag" varje vecka och samtidigt underlätta för dig att få ihop livpusslet. Hos oss har du fem timmar att spendera på dig själv varje vecka, två av dessa på fysisk aktivitet och tre på fri kompetensutveckling (någon spelar i ett band, en annan tragglar körkortsteori och en tredje lär sig skapa magi i ny 3D-applikation).

På Prisjakt är vi stolta över vår avslappnade och familjära stämning. På kontoret kommer du (om du vill) förutom att jobba också lära dig göra kaffe som en riktig barista på vår älskade espressomaskin, kunna bjuda in vänner och familj på biokvällar i vår alldeles egna biosalong eller lapa sol på vår stora terrass. Fortfarande inte helt övertygad? Bläddra då lite i Prisjakt Culture book (http://bit.ly/2fPgXeB) gillar du den så kommer du gilla oss.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 13 sept 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster och guidar konsumenter till smarta köp. Prisjakt startades 2002 och sedan 2006 är Schibsted Tillväxtmedier AB majoritetsägare i Prisjakt Sverige AB.