Erfarna montage operatörer sökes i Ängelholm

Erfarna montage operatörer sökes i Ängelholm

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu för vår kundsräkning montörer som är noggranna och har en vana från montage och gärna motormontage (bilmekaniker) där man har jobbat med tydliga instruktioner och har ett kvalitetstänk. Jobbet som skall utföras är först och främst att demontera och montera motordelar. Även en del truckkörning för att hämta material kan förekomma.
Uppdraget varar först och främst från 1 juni till 30 september och för rätt person finns möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig utbildning och några års erfarenhet gärna som bilmekaniker.
Det är en förutsättning att man är tekniskt intresserad och mycket noggrann i sitt arbetssätt.
Truckkort
Körkort

Har du frågor, så tveka inte att kontakta Premier, jonas.henriksson@premier.se Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.