Betongarbetare med traverskort till Skandiaviska byggelement i Ängelholm

Betongarbetare med traverskort till Skandiaviska byggelement i Ängelholm

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu betongarbetare till vår kund Skandinaviska byggelement. Detta är en heltidstjänst och du arbetar dagtid; måndag till fredag. Uppgifterna innebär att jobba med formsnickeri/armering samt gjutning och avformning/slipning av färdiga betongelement. Du kan få en god inblick genom att läsa mer på https://byggelement.se/.

Kvalifikationer

Vi söker efter dig som vill arbeta fysiskt och har goda förutsättningar för att göra det. Den här tjänsten passar dig som är allmänt händig och är intresserad av att lära dig nya arbetsuppgifter. Sjävklart är du noggrann och förstår vikten av ett gott samarbete mellan kollegor. Har du utbildning och/eller erfarenhet inom ritningsläsning är det ett plus. Det är ett krav med traverskort.

Låter det intressant?
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skandinaviska Byggelement är en av Sveriges ledande leverantörer av kompletta stomsystem i betong och prefabricerade betongelement. Vi producerar och levererar projektanpassade stommar och element direkt till byggarbetsplatsen, färdiga för montage. Vi levererar både semi- och helprefab till olika typer av byggnader, t.ex. flerbostadshus, kontor, hotell- och industribyggnader, affärslokaler samt vård och skola. Skandinaviska Byggelement startade 2004 och ingår sedan år 2006 i Peabkoncernen.