IT Tekniker lokal drift till Peab

IT Tekniker lokal drift till Peab

Peab är ett expansivt och framgångsrikt företag som bygger sin verksamhet kring sina engagerade medarbetare. Peab IT-service är en organisationsenhet inom Peab Support som levererar IT-relaterade tjänster till Peabkoncernen. Peab IT-service behöver nu förstärka gruppen Lokal drift och söker därför en IT Tekniker med placering i fina nybyggda lokaler på Valhall Park i Ängelholm.

Dina arbetsuppgifter

Som IT Tekniker kommer du att ingå i ett team på 15 personer som arbetar med second-line support. Du har mycket kontakt med användarna och är således ansiktet utåt. Du kommer att ta emot ärenden från Kundstöd och hjälpa användare att felsöka och lösa olika incidenter. Du kommer att ha en bred och spännande roll där du löser både enklare och mer avancerade tekniska problem genom vägledning eller fjärrstyrning.

Din bakgrund

För att vara den IT Tekniker som vi söker tror vi att du har en relevant utbildning och minst 2 års liknande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper inom nätverk, Active Directory samt Microsoft produkter, särskilt klient OS och Officepaketet. Givetvis är du van att utföra avancerad felsökning och analys i Windows miljöer. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med kundsupport tidigare.

Dina egenskaper

Vi söker dig som är nyfiken och brinner för ny teknik. För rollen är det viktigt att du är en självgående, glad och prestigelös person som har förmågan att prioritera och arbeta lösningsorienterat. Vi ser även att du är en team-player som gärna delar med dig av din kunskap och som sätter användaren i fokus. Vi söker därför personer som både kan hjälpa kunden rent tekniskt men som även får kunden att känna sig väl bemött.

Det är ett krav att du har körkort och tillgång till bil.

Om Peab

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 45 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

www.peab.se

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Peab med Dfind IT. Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Carolina Jonsson på carolina.jonsson@dfind.se eller 0725-184202 alt. Anna Nydahl på anna.nydahl@dfind.se eller 0733-57 36 01. Kandidater kommer att bli kontaktade fr.o.m v 33

Ort:
Ängelholm

Uppdragsgivare:
Peab

Omfattning:
Heltid

Start:
Q3 2018
Mer info
Kontaktperson Carolina Jonsson
Telefon 0725-184202
Område Ängelholm
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 26 aug (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.