Konstruktionssvetsare

Konstruktionssvetsare

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu efter en erfaren mig/mag svetsare som kan jobba med vanligt förekommande arbetsuppgifter i verkstadsmiljö, slipning, borrning, gängning, ritningsläsning, etc..

Utbildning
Verkstadsteknisk utbildning

Erfarenhet
Industrivana och verkstadstekniskt arbete är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Du bör kunna jobba i ett högt tempo med bibehållen kvalité.
Du bör även kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Lön och anställningsvillkor
Enl. avtal

Ansökan
Ansökningar behandlas löpande. Frågor besvaras av Robin Larsson, telefon: 0702-188040 alternativt Robin.larsson@palmpartners.se

Startdatum
Omgående/Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Visstidsanställning i 6 månader därefter möjlighet till tillsvidareanställning hos kund.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 okt (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.