Lagermedarbetare

Lagermedarbetare

Om oss
Palm & Partners söker för kunds räkning dig som vill utvecklas i en roll som lagermedarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Palm & Partners och arbeta som ambulerande konsult hos våra kunder i skåneregionen.

Arbetet hos oss på Palm & Partners genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.
Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
De arbeten vi erbjuder är av varierande karaktär inom området för logistik och transport. Exempel på arbetsuppgifter kan vara: truckkörning, plock och packning med handscanner eller pick by voice. Vidare kan arbetsuppgifterna inkludera sortering, lastning, lossning och hantering av olika gods.

Erfarenhet
Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av truckkörning.

Personliga kvalifikationer
Vi ser efter dig som är tävlingsinriktad och har en stor vilja att utvecklas. Du känner stor ansvarskänsla för dina arbetsuppgifter och är punktlig. Vidare är du en lagspelare som trivs med att arbeta i högt tempo.

Lön och anställningsvillkor
Enl. kollektivavtal.

Ansökan
Vi tillämpar en löpande urvalsprocess vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Startdatum
November

Uppdragslängd
Anställningen inleds med en 6 månaders visstidsanställning.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.