Ekonomicontroller till Munka Folkhögskola

Ekonomicontroller till Munka Folkhögskola

Vill du arbeta med ekonomi på en anrik folkhögskola där individen står i fokus? Då har vi tjänsten för dig!

Om kundföretaget

Munka folkhögskola ligger sedan mer än 100 år tillbaka i Munka Ljungby, åtta km öster om Ängelholm i det vackra Nordvästskåne. Skolans idémässiga profil är hälsa, natur och kultur, vilket märks både i deras kursutbud och i deras förhållningssätt. Kursverksamheten omfattar Allmän kurs, Hälsocoachutbildning, Konstskola, Fotoskola, Akademi 55+ samt Lärarassistentutbildning på distans. Munka folkhögskola erbjuder också kortare sommarkurser och kvällskurser.

Läs mer på www.munkafolkhogskola.se

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomicontroller på Munka Folkhögskola kommer du erbjudas en vardag med varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat sköta löner och reseräkningar, administrera ledighetsansökningar, räkna på budgetar och bidra med ekonomisk rådgivning till både rektorn och lärare. Det kan även innebära att du får hjälpa till att strukturera och digitalisera vad som tidigare sparats i pappersform. Du ansvarar för- och arbetar själv i det dagliga flödet av ekonomifrågor. Du kommer ges stor frihet och för den som vill finns möjlighet till större förtroende genom att exempelvis sitta med i ledningsgruppen.

Tjänsten är ett vikariat med start i september 2018 och sträcker sig sedan ett år fram.

Din profil

Vi söker dig som studerat ekonomi på eftergymnasial nivå och/eller tidigare haft en roll där du fått ta ekonomiskt ansvar. Som person är du lösningsorienterad och du är van vid att ensam behöva ta beslut inom ditt område. Du är prestigelös och hjälper gärna dina kollegor vid behov. Vi tror att du som person brinner för möjligheten att göra skillnad för unga vuxna och vill bidra till folkhögskolans tillväxt. Har du tidigare arbetat i Visma så är det meriterande.

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Elin Fröjd
Telefon 0707631293
Område Ängelholm
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 aug (74 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se