VERKTYGSTEKNIKER - FORMVERKTYG

VERKTYGSTEKNIKER - FORMVERKTYG

Till företagets enhet i Ängelholm söker vi nu en driven Verktygstekniker – Formverktyg med intresse för underhåll, service, reparationer och som gillar förändringsarbete.

Som Verktygstekniker hos Nolato Polymer kommer du att arbeta med att utföra reparationer, förbättringar och underhåll av formverktyg. Detta omfattar demontering/montering av verktygsdelar, statusbedömning samt underhåll av slitdelar. Enklare reparationer av formverktyg vid haverier samt vid behov avgöra om reparation ska utföras av extern verkstad. Även förbättringsarbete samt service på övrig produktionsutrustning förekommer.

DIN PROFIL

Vi på Nolato Polymer bryr oss om din personlighet, lika mycket som dina kvalifikationer. För att lyckas i rollen tror vi att du är teknikintresserad med förmågan att på ett självständigt sätt arbeta mot gemensamma visioner och mål. Du är lösningsorienterad med en god analytisk förmåga. Som person är du ordningsam, självgående och initiativtagande samt har en hög känsla för service. Du är positiv, har en hög arbetsmoral och är samarbetsvillig samtidigt som du trivs i din tekniska roll.

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav.

VI ERBJUDER

Nolato Polymer erbjuder en mångkulturell och förtroendefull arbetsmiljö med möjligheter till utveckling. Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner med bland annat möjlighet till frukost, subventionerade luncher, friskvårdsbidrag, kaffe, frukt och övriga personalaktiviteter.

Placeringsort: Ängelholm men det kan förekomma arbete vid vår enhet i Torekov.

Du rapporterar till vår Maintenance-Facility Manager.

Tjänsten är 100 % och dagtid.

ANSÖK

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta vår Maintenance-Facility Manager Magnus Norrlöv på 0766-08 17 47 eller magnus.norrlov@nolato.com

Ansökan med personligt brev och CV skickas till hr.polymer@nolato.com

Märk ansökan med referens "UNDERHÅLLSTEKNIKER-FORMVERKTYG 2020".

Urval sker löpande, ansök dock senast den 8 november 2020.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nolato.se/
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I våra två anläggningar i Torekov och Ängelholm arbetar Nolato Polymer AB med formsprutning av plast till framförallt svensk industri. Husqvarna, Kinnarps och SKF är exempel på stora kunder. Vi är cirka 85 anställda och står inför en expansiv tillväxt de närmaste åren. Bolaget ingår i affärsområdet Industrial Solutions. Verksamheten inom Industrial Solutions bygger på starka, individuella entreprenörsbolag, som både har en egen marknad och driver kundprojekt tillsammans med andra bolag inom affärsområdet. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag som ingår i den börsnoterade Nolato koncernen.