AUTOMATIONSTEKNIKER

AUTOMATIONSTEKNIKER

Till företagets enhet i Ängelholm söker vi nu en driven Automationstekniker med intresse för teknik, programmering och som gillar förändringsarbete.

DINA ARBETSUPPGIFTER SOM AUTOMATIONSTEKNIKER

Som vår nya automationstekniker kommer du att agera specialist i teamet. Det innebär att du kommer att vara en viktig funktion till övriga laget samt produktionen när det kommer till utrustningen och fabrikens olika produktionssystem. Dessa system kommer du att supporta och förbättra. Du har daglig kontakt med tekniker och övrig produktionspersonal vilket innebär att du arbetar tvärfunktionellt. Eftersom vi ständigt arbetar med förbättringar och investeringar av ny automotionsutrustning, kommer du att ansvara för egna förbättringsprojekt och ha stor möjlighet att påverka teknikinnehållet.

· Du är med i våra automationsprojekt där du är driftsättaren i produktion.

· Vara delaktig i drift, support samt optimering av produktionen löpande.

· Vara en resurs i offertberedning och beredning av nya utrustningar.

· Ingå i kvalitetssäkringsarbetet, vilket innebär medverkan i konstruktionsgenomgångar, FMEA etc.DIN PROFIL

Vi på Nolato Polymer bryr oss om din personlighet, lika mycket som dina kvalifikationer. För att lyckas i rollen tror vi att du är teknikintresserad med förmågan att på ett självständigt sätt arbeta mot gemensamma visioner och mål. Du är engagerad, kreativ problemlösare och har förmåga att kompetens höja vår organisation. Vi söker dig som är utåtriktad och vill arbeta i en händelsestyrd omgivning.

· Teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

· Robotprogrammering, typ ABB, Wemo, Mitsubishi.

· Kunskaper inom PLC & HMI – programmering

· Vision programmering

· Kunskaper inom el/automation

· B-körkort

· Svenska och engelska i tal och skrift

· Datorvana

VI ERBJUDER

Nolato Polymer erbjuder en mångkulturell och förtroendefull arbetsmiljö med möjligheter till utveckling. Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner med bland annat möjlighet till frukost, subventionerade luncher, friskvårdsbidrag, kaffe, frukt och övriga personalaktiviteter.

Placeringsort:
Ängelholm men det kan förekomma arbete vid vår enhet i Torekov. Du rapporterar till vår Technical Manager. Tjänsten är 100 % och dagtid.

ANSÖK

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta vår Technical
Manager Thomas Lindberg på 0705-40 69 08 eller thomas.lindberg@nolato.com

Ansökan med personligt brev och CV skickas till hr.polymer@nolato.com

Märk ansökan med referens "AUTOMATIONTEKNIKER 2020".

Urval sker löpande, ansök dock senast den 20 februari 2020.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nolato.se/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

I våra två anläggningar i Torekov och Ängelholm arbetar Nolato Polymer AB med formsprutning av plast till framförallt svensk industri. Husqvarna, Kinnarps och SKF är exempel på stora kunder. Vi är cirka 85 anställda och står inför en expansiv tillväxt de närmaste åren. Bolaget ingår i affärsområdet Industrial
Solutions. Verksamheten inom Industrial Solutions bygger på starka, individuella entreprenörsbolag, som både har en egen marknad och driver kundprojekt tillsammans med andra bolag inom affärsområdet. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag som ingår i den börsnoterade Nolato koncernen.