Redovisningskonsult Rådgivare

Redovisningskonsult Rådgivare

Kort om tjänsten

Till Ludvig & Co i Ängelholm söker vi en erfaren redovisningskonsult som kommer att ansvara för redovisning och bokslut samt ekonomisk rådgivning till sina kunder. Med proaktiv rådgivning hjälper du dina kunder att utveckla sina verksamheter. Många av kunderna finns i lantbrukssektorn, har du erfarenhet från lantbruk/gröna näringen vill vi komma i kontakt med dig!

Sökord: ekonomi, ekonom, finans, redovisningsbyrå, redovisningsekonom, lantmästare, agronom, SAM, jordbrukarstöd, företagsekonomi, redovisning, accountant, civilekonom, ekonomijobb, ekonomikonsult, revisor

Om verksamheten

Därför kommer du att trivas i denna tjänst:
Ludvig & Co ska nu bli fler medarbetare och växa på fler marknader.
Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till ett stort lantbruksföretag med flera hundra anställda. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas!
På kontoret i Ängelholm finns idag cirka 40 engagerade medarbetare. Som grupp värdesätter vi högt i tak och tillsammans så arbetar vi med ett proaktivt arbetssätt.

För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta vara.
Läs mer på www.ludvig.se/kontor/angelholm

Mer om tjänsten

I nära samarbete med dina kunder kommer du att arbeta med proaktiv rådgivning för att utveckla deras verksamheter. Du kommer att bistå företagare med löpande konsultation och bland annat:
  • Deklaration, bokslut, bokföring
  • Upprätta kapitalvinstberäkningar, företagsekonomiska analyser och kalkyler
  • EU-ersättningar och SAM-ansökningar
Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster.

Din profil

Du har ekonomisk utbildning från Högskola eller Universitet på relevant nivå samt några års erfarenhet av arbete med redovisning på en ekonomifunktion, revisions- eller redovisningsbyrå. Troligen har du haft en konsultativ roll. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av kvalificerad rådgivning samt redan är auktoriserad redovisningskonsult.

Det är en stor fördel om du har utbildning eller erfarenhet från lantbrukssektorn, såsom lantmästare, agronom eller motsvarande arbetslivserfarenhet eftersom du kommer att ha kunder i de gröna näringarna.
För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya lösningar mot kund. Vi hoppas att du sporras av att kunna påverka och driva förändringar när vi bygger kontor i framkant.

Du har hög social kompetens, trivs när du får ha eget ansvar och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners.
Anställningens omfattning är heltid och tjänstgöringsort är på kontoret i Ängelholm.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 30 oktober. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork +46 708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Fackliga representanter:
Unionen, Renata Lundberg 044-20 89 21.
SACO, Jörgen Bengtsson, tfn 0417- 186 65
Mer info
Kontaktperson Lena Lilliér
Telefon 0708 121121
Område Ängelholm
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (10 dagar kvar)