Rådgivare ekonomi och skatt | Redovisningskonsult (flera tjänster), Ludvig & Co Ängelholm

Rådgivare ekonomi och skatt | Redovisningskonsult (flera tjänster), Ludvig & Co Ängelholm

Vill du vara med och göra skillnad? Fler och fler kunder anlitar oss och vi tar nu nästa steg i vår tillväxtsatsning. Som rådgivare på Ludvig & Co är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Vi har just nu flera lediga tjänster och innehållet i din roll kan komma att variera utifrån din erfarenhetsnivå. Dina uppgifter består bl.a. av:
 • Uppdragsansvar och kundansvar
 • Löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning
 • Tillsammans med närmsta chef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning
 • Kors- och merförsäljning samt att bidra med din kompetens till andras kunduppdrag
 • Handledning av kollegor
 • Upprätta kapitalvinstberäkningar, företagsekonomiska analyser och kalkyler
Vår kundstock består av såväl enskilda firmor, handelsbolag, ekonomiska föreningar som aktiebolag. Vi anlitas av allt från den minsta näringsidkaren till större koncerner och arbetar främst med ägarledda bolag. Vi har alla olika branscher representerade i vår kundflora.

Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Jeanette Ström berättar:

På kontoret i Ängelholm är vi ca 40 medarbetare varav ca 20 ekonomer. Du blir en del av ett framgångsrikt kontor med familjär stämning och generösa arbetsytor, där vi alla sitter i egna kontorsrum. Vi har flexibla arbetstider och möjlighet att förlägga vissa av våra arbetsdagar hemifrån om så önskas. Som grupp värdesätter vi en öppen dialog och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetssätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av affärsmässighet och utveckling och förväntar mig ett högt självledarskap av mina medarbetare. På vårt kontor har vi ett högt medarbetarengagemang och nu finns möjligheten att bli en del av denna fantastiska gemenskap. Vi tror på att vi tillsammans är starka och att vi blir bäst när alla har möjlighet att specialisera sig mot det de tycker är roligast.

Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag eller koncerner. Både runt om i landet och bland dina kollegor på plats i Ängelholm finns specialister inom både juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas!

Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg. Och du har alltid möjligheten att fortsätta kompetensutvecklas hos oss. Vi har ett bra intranät fullt med möjligheter och ett kollektivavtal med fina förmåner. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du
 • Utbildning inom ekonomi
 • Stort yrkesmässigt engagemang
 • Tycka om att ta ett helhetsansvar för dina uppdrag likväl som att kunna arbeta i team
 • Ett proaktivt och lösningsorienterat förhållningssätt
 • Ett digitalt arbetssätt
Meriterande är
 • Erfarenhet som redovisningskonsult alternativt revisor
 • Erfarenhet av olika branscher och olika bolagsformer
 • Auktoriserad redovisningskonsult
 • Erfarenhet av molnbaserade redovisningssystem
 • Erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning
Vi ser att du har en hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Vi ser också att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund, som både kan leda till kostnads- och tidseffektivitet. Du kommer delvis att överta befintliga kunder, men du förväntas också belägga din egen tid och proaktivt arbeta för att leverera resultat efter uppsatta mål. Då vi söker flertalet rådgivare finns det möjlighet att anställas som antingen senior rådgivare, rådgivare alternativt junior rådgivare om du är i början av din karriär. Vi söker främst dig som redan arbetat ett antal år och ju mer du hunnit fylla på din arbetslivserfarenhet ju mer meriterande.

Låter det här som du?

Varmt välkommen med din ansökan! Tjänsterna är på antingen hel- eller deltid utifrån överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista datum för ansökan är dock senast 15 augusti. Vid frågor kring tjänsten kontakta kontorschef Jeanette Ström på tel. 0431-418101 alt. jeanette.strom@ludvig.se. Nu under semestertider så underlättar det att du vid frågor skickar ett mail med dina kontaktuppgifter och att det gäller annonsen Rådgivare ekonomi, så återkommer vi så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst.

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.ludvig.se
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (4 dagar kvar)