Biträdande kontorschef, Ludvig & Co Ängelholm

Biträdande kontorschef, Ludvig & Co Ängelholm

Vill du vara med att driva och utveckla vårt kontor i Ängelholm tillsammans med kontorets 35 medarbetare? Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är Sveriges största rådgivningsföretag. Just nu är hela organisationen på en stor resa inom digitalisering, nya arbetssätt och tillväxt. Vi söker dig med hjärtat på rätt ställe och passion för att leda och utmana våra medarbetare till att ge de vassaste råden. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta vara.

Därför skulle du trivas!

Kontorschef Jeanette Ström berättar:

På kontoret i Ängelholm blir du en del av en ledningsgrupp där vi är tre chefer, samt en del av ett team på 35 medarbetare. Som grupp värdesätter vi högt i tak och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef tycker jag det är viktigt med tydlighet, tillit och eget ansvar och förväntar mig ett stort engagemang och självledarskap av mina medarbetare.

Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom både juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas!

Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg. Och du har alltid möjligheten att fortsätta kompetensutvecklas.

Om tjänsten

Tjänsten är en nyinrättad roll på kontoret och innebär en delad roll mellan ledarskap och operativt konsultarbete. Som biträdande kontorschef har du personalansvar för ca 10 av kontorets rådgivare och ekonomiskt ansvar för delar av kontorets resultat. Din viktigaste uppgift är att bygga starka team genom att coacha och inspirera medarbetare som i sin tur kan leverera god lönsamhet och tillväxt. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Driva försäljnings- och marknadsföringsarbete
  • Kund och leveransansvar
  • Fördela och tillsätta rätt resurser för rätt uppdrag
  • Tillsammans med medarbetarna hjälpa kunder att driva och utveckla deras verksamheter
I rollen som biträdande kontorschef ansvarar du även för att upprätthålla ett gott arbetsklimat och driva vårt arbete framåt på kontoret. Du kommer att erbjudas utbildningar, nätverksträffar och möjlighet att dela erfarenheter med andra kollegor inom företaget. Kontoret ingår tillsammans med 20 andra kontor i södra regionen där ni aktivt arbetar med kompetensutbyte inom regionen.

För att lyckas behöver du
  • Relevant utbildning inom ekonomi
  • Bred arbetslivserfarenhet inom något av våra tjänsteområden
  • Meriterande med yrkeserfarenhet som konsult inom ekonomi eller skatt
  • Ett stort yrkesmässigt engagemang
  • Förmågan att leda, sprida energi och motivera andra människor
Som person är du driven, kommunikativ och förtroendeingivande både i rollen som ledare och som operativ konsult.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista datum för ansökan är dock senast 27/6 2021. Vid frågor kring tjänsten kontakta kontorschef Jeanette Ström, tel. 0431- 418101 alt. jeanette.strom@ludvig.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst.

Sökord: Kontorschef, biträdande kontorschef, Redovisningskonsult, Accountant, Senior accountant, Sr. accountant, Manager, Financial accountant, Financial controller, Accounting specialist, Controller, redovisningsekonom, senior redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningsspecialist, rådgivare, auktoriserad redovisningskonsult, bokslut, årsredovisning, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, ekonomiservice, rådgivning, redovisningsassistent, lantmästare, agronom, skatt
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ludvig.se
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (2 dagar kvar)