Biträdande kontorschef, Ängelholm

Biträdande kontorschef, Ängelholm

Vill du kombinera att arbeta som konsult med våra fantastiska kunder, samtidigt som du vill utveckla och driva tillväxt på vårt kontor i Ängelholm tillsammans med kontorets ca 40 medarbetare? Då är detta tjänsten för dig! Nu när en av våra biträdande kontorschefer går vidare mot nya utmaningar inom bolaget, så öppnar sig denna möjlighet. Hos oss blir du en del av ett företag som bidrar till växtkraft för människor, samhälle och företagande och får verka i en miljö som präglas av värderingarna samarbete, utveckling och affärsmässighet.

Därför skulle du trivas!

Kontorschef Jeanette Ström berättar:

På kontoret i Ängelholm blir du min högra hand och en av två biträdande kontorschefer. Vi är ett framgångsrikt kontor med familjär stämning och generösa arbetsytor där vi alla sitter i egna kontorsrum. Vi har flexibla arbetstider och möjlighet att förlägga vissa av våra arbetsdagar hemifrån om så önskas. Som grupp värdesätter vi en öppen dialog och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetssätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av affärsmässighet och utveckling och förväntar mig ett högt självledarskap av mina medarbetare. På vårt kontor har vi ett högt medarbetarengagemang och nu finns möjligheten att bli en del av denna fantastiska gemenskap. Vi tror på att vi tillsammans är starka och att vi blir bäst när alla har möjlighet att specialisera sig mot det de tycker är roligast.

Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag eller koncerner. Både runt om i landet och bland dina kollegor på plats i Ängelholm finns specialister inom både juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas!

Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg. Och du har alltid möjligheten att fortsätta kompetensutvecklas hos oss. Vi har ett bra intranät fullt med möjligheter och ett kollektivavtal med fina förmåner. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta vara.

Om tjänsten

Som biträdande kontorschef har du personalansvar för ca tio av kontorets medarbetare och ansvar för delar av kontorets ekonomiska resultat. Din viktigaste uppgift är att skapa förutsättningar för en tillväxt på kontoret, såväl ekonomiskt som utvecklingsmässigt för varje individ. Detta gör du bland annat genom att coacha och inspirera medarbetare som i sin tur kan växa och leverera god lönsamhet och tillväxt. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
 • Driva försäljnings- och marknadsföringsarbetet tillsammans med tillväxtgruppen på kontoret
 • Kund och leveransansvar, upp till ca 50% av din arbetstid kommer vara som operativ konsult
 • Fördela och tillsätta rätt resurser för rätt uppdrag
 • Tillsammans med medarbetarna hjälpa kunder att driva och utveckla deras verksamheter
 • Coacha dina medarbetare att nå sina mål och fortsätta kompetensutvecklas
 • Medarbetarsamtal, lönesamtal etc
 • Ansvara för tjänsteområde ekonomi på kontoret
I rollen som biträdande kontorschef ansvarar du även för att upprätthålla ett gott arbetsklimat och informationsflöde inom framförallt tjänsteområde ekonomi. Du kommer att erbjudas utbildningar, nätverksträffar och möjlighet att dela erfarenheter med andra kollegor inom företaget. Kontoret ingår tillsammans med ca 15 andra kontor i region Syd, där vi aktivt arbetar med kompetensutbyte inom regionen.

För att lyckas behöver du
 • Utbildning inom ekonomi, juridik eller affärsrådgivning
 • Bred arbetslivserfarenhet inom något av våra tjänsteområden ovan
 • Ett stort yrkesmässigt engagemang
 • Förmågan att leda, sprida energi och motivera andra människor
Som person är du driven, kommunikativ och förtroendeingivande både i rollen som ledare och som operativ konsult. Vi ser med fördel att din arbetslivserfarenhet kommer från en ekonomikonsultroll, meriterande om du arbetar som redovisningskonsult eller liknande idag. Även tidigare ledarerfarenhet är meriterande.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Tjänsten är på 100% och med tillträde enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista datum för ansökan är dock senast 15 augusti. Vid frågor kring tjänsten kontakta kontorschef Jeanette Ström på tel. 0431-418101 alt. jeanette.strom@ludvig.se. Nu under semestertider så underlättar det om du vid frågor skickar ett mail med dina kontaktuppgifter och att det gäller annonsen biträdande kontorschef, så återkommer vi så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Om Ludvig & Co
Vi är ca 1300 medarbetare på 130 orter som tillsammans möjliggör trygghet och växtkraft för människor, samhälle och företagande. Med lokal närvaro och personlig service erbjuder vi Sveriges småföretagare och privatpersoner trygghet och enkelhet genom värdeskapande rådgivning och tjänster inom ekonomi, juridik och fastigheter. För mer information vänligen se www.ludvig.se

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst.

Sökord: Kontorschef, biträdande kontorschef, Redovisningskonsult, Accountant, Senior accountant, Sr. accountant, Manager, Financial accountant, Financial controller, Accounting specialist, Controller, redovisningsekonom, senior redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningsspecialist, rådgivare, auktoriserad redovisningskonsult, bokslut, årsredovisning, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, ekonomiservice, rådgivning, redovisningsassistent, lantmästare, agronom, skatt
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.ludvig.se
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (1 dag kvar)