Logent söker säsongsarbetare till Boozt lager i Varalöv

Logent söker säsongsarbetare till Boozt lager i Varalöv

Lagermedarbetare sökes till ett av Sveriges modernaste lager. Vi söker dig som har ett intresse för att arbeta inom lager och produktion. Vi ser att du har en strävan efter att sätta kunden i fokus. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet och är självsäker och ansvarsfull.
Vi är en site med ständig dynamisk utveckling, med ett fokus på att skapa bra arbetsklimat och engagerade medarbetare.

Tjänsten är en heltidstjänst/behovsanställning.

Om tjänsten

Till största del bedriver du ditt arbete på olika avdelningar som returhantering, orderplock samt inleverans av nya produkter. Det är av vikt att du i ditt arbete:
  • Säkerhetsställer leveranser till kund
  • Iakttar varsamhet i ditt arbete
  • Följer utsatta rutiner inom området för 5S och arbetsmiljö
  • Är kvalitetsmedveten
Arbetstiderna är förlagda mellan 06.00-00.00.
Extra - Vi ser att ni vid en behovsanställning finns tillgänglig för arbete två-tre dagar i veckan.

Om kunden

Vår kund är ett ledande och snabbväxande nordiskt företag som säljer mode och kläder online.

Din profil

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om Logent

För att lyckas i tjänsten är du engagerad och handlingskraftig. Du har ett strukturerat arbetssätt och värdesätter ordning och reda. Du känner ansvarskänsla och ställer krav på kvalitét och punktlighet. Du bidrar aktivt till att teamet når företagets gemensamt uppsatta mål.
Vi ser att du har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya utmaningar. Du bedriver friskvård i någon form för att medvetet främja en god hälsa hos dig själv.
Det är viktigt för oss att du har insikt i det ansvar som en anställning innebär och har ett tydligt mål med varför du önskar vara en medarbetare hos oss.
Vi ser att du har några års arbetslivserfarenhet.
Urval och intervjuer sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via vår hemsida logent.se. Bifoga CV och personligt brev.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se