Administratör, Ängelholm

Administratör, Ängelholm

Administratör sökes till kund i Ängelholm!

Om tjänsten

Administratör på ett företag inom skötselarbete, grönytor samt parkanläggning. Arbetsuppgifterna i huvudsak är att administrera personalens tidslistor, hålla ordning och reda samt se till att tiderna stämmer. En bra beskrivning av tjänsten är att du som får den kommer vara en allt i allo på kontoret.
Din placering kommer vara på kontoret där företaget samverkar med arbetsuppgifter som tidrapportering, lön och fakturahantering. Du ska också ha daglig kontakt med arbetsledare/teamledare och svara i telefon/mail.

Arbetsplatsen finns i Ängelholm och är en heltidstjänst, måndag-fredag under dagtid.

Om kunden

Kunden skapar och sköter utomhusmiljöer, samt utför anläggningsarbete. Detta gör vi med fokus på att skapa en trivsam och välvårdad utemiljö. Med vår erfarenhet och breda kompetens kan vi erbjuda lösningar på det mesta inom markskötsel utifrån kundens behov och önskemål. Bland våra kunder återfinns bostadsbolag och kommuner.

Vi har sedan starten 1989 växt stadigt och är idag cirka 50 engagerade medarbetare med lokaler i Ängelholm, Laholm och Halmstad.

Din profil

Är du duktig på administration samt att hålla ordning och reda när det uppstår kan ha många projekt igång samtidigt? Då är tjänsten som administratör något för dig. Viktigt är också att du har ett strukturerad arbetssätt och kan prioritera i dina arbetsuppgifter. Som person är du också noggrann och självständig, men har inte heller svårt för att samarbeta med andra.

Du ska ha gymnasieexamen och det är meriterande om du har B-körkort.

Om Logent

Logent är en heltäckande logistikpartner med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterande kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster (lager, tull och 4PL), Hamn och Kombiterminaler, Bemanning och Rekrytering samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.7 mdr SEK och sysselsätter ca 3000 personer. www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se