Snickare / Träarbetare

Snickare / Träarbetare

Vill du arbeta i ett väletablerat och framgångsrikt företag som verkar främst i Nordvästra Skåne? Då är du kanske rätt person för oss!

Leeman Entreprenad är ett växande bygg och anläggningsföretag i Ängelholm som nu söker förstärkning till vårt kompetenta lag.

Har du det som krävs? Vi vill att du är van vid att arbeta självständigt, att du tar eget ansvar och initiativ och att du alltid verkar för företagets samt projektets bästa. Det är viktigt att du är prestigelös, har en god kommunikationsförmåga och fungerar väl i arbetsgruppen.

Vi erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag, företagshälsovård och uppskattade sociala aktiviteter. Att arbeta hos oss innebär att DU blir en del av ett lag med god gemenskap, hög trivsel och stark arbetsglädje.

Kravprofil Byggservice:
  • Yrkesbevis alt kompetens i motsvarighet till yrkesbevis
  • Körkort klass B
Välkommen med din ansökan till: info@leemanentreprenad.se

Länk FB - https://www.facebook.com/leemanentreprenad/
Mer info
Email Mejla Leeman Entreprenad AB
Område Ängelholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Leeman Entreprenad AB är ett väletablerat bygg och anläggningsföretag. Vi har vårt huvudkontor i Ängelholm och verkar främst i nordvästra Skåne. Tillsammans är vi en stark och professionell partner med hög kvalitetskänsla samt god kännedom om den lokala marknaden. Vi samarbetar alltid med stabila och kompetenta underentreprenörer.

Vår framgång beror på vår fantastiska personal som stannar och trivs hos oss och såklart alla våra nöjda och återkommande kunder.