Platschef - Byggentreprenad till Leeman Entreprenad AB, Ängelholm

Platschef - Byggentreprenad till Leeman Entreprenad AB, Ängelholm

Platschef - Byggentreprenad

Ängelholm


Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet av arbetsledning inom byggproduktion. Leeman Entreprenad erbjuder en roll med stor frihet under ansvar och som har en variation mellan kundmöten, problemlösning, planering och arbetsledning.

Som platschef har du en viktig och central roll i projekten. Du är med från projektering till slutbesiktning och överlämnande till kund. Platschefen ansvarar för projektens planering, produktionsstyrning, kvalitet, prognostisering, ekonomi samt har budget- och arbetsledaransvar. Platschefen styr och planerar arbeten med hänsyn till kvalité, miljö, ekonomi, och arbetsmiljö.

Man rapporterar till arbetschef, Martin Dahlberg. Läs mer om vad Martin och kollegor på Leeman Entreprenad har att säga om arbetsplatsen.

"I mitt arbete har jag stora som små utmaningar oftast i ett högt tempo, så arbetet blir sällan enformigt eller alldagligt. Jag arbetar i en grupp med professionella och yrkeskunniga medarbetare som hjälper mig att hantera dessa utmaningar.

Vi är idag 40+ anställda med siktet uppåt, så vill du vara med på en spännande och utmanande resa är det hos oss du skall jobba! Jag trivs på Leeman för att vi har ett stort bygghjärta med högt i tak och snabba beslutsvägar"

- Martin Dahlberg, Arbetschef Entreprenad

"Jag uppskattar det mindre företagets korta beslutsvägar och flexibilitet, och den familjära känslan av att känna alla medarbetare. Samtidigt finns vilja och ambition att utveckla teknik, arbetsmetoder, och medarbetare för att stärka oss som aktör på marknaden."

- Lars Nilsson, Platschef Entreprenad

"Mitt ansvarsområde är lön och personal, och inte till vilken personal som helst. Hos oss stannar vi länge eftersom vi trivs tillsammans och vi siktar alltid framåt. Det två största anledningarna till att just jag trivs är att vi aldrig stannar upp och att vi är måna om vår personal, du som anställd är viktig för oss."

- Carolina Höglund, HR & Lön

Vi erbjuder

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Företagskulturen är familjär där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling.

Dina kvalifikationer
  • Flerårig erfarenhet av liknande arbete
  • Bra förståelse för projektekonomi, prognosarbete och entreprenadjuridik.
  • Goda datorkunskaper
En god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som har byggteknisk utbildning och flerårig arbetslivserfarenhet av planering och arbetsledning inom byggproduktion, som arbetsledare eller platschef. För att lyckas i rollen som platschef är det viktigt att kunna skapa goda relationer till såväl medarbetare som kunder. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt och närvarande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären och ett driv som gör att du når dina mål. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Intensos rekryteringskonsult Christofer Dahlman på 0702-469300. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Leeman Entreprenad utför bygg och anläggningsuppdrag i Nordvästra Skåne. Vi strävar efter att vara den naturliga samarbetspartnern för såväl befintliga som nya kunder. Kundens intresse sätts alltid i centrum och vi arbetar aktivt för god lönsamhet för båda parter. Företaget grundades 2008 av Magnus Leeman. Vi är idag cirka 40 anställda. Leeman Entreprenad utför nybyggnation, renoveringar, om och tillbyggnader för våra kunder som främst består av professionella beställare, både offentliga sektorn och privata bolag. Vi gör dessutom en del arbeten för bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi utför markarbeten genom vårt dotterbolag Leeman Entreprenad Mark. Vi arbetar enl. Byggföretagens ledningssystem benämnt Povel som motsvarar ISO 9001, ISO 14001 samt AFS 2001:1.

Läs mer på www.leemanentreprenad.se

Sökord: ingenjör, entreprenad, projektledning, projektledare, chef, platschef, byggproduktion, byggledning, AB04, ABT06, byggprojektledare, arbetsledare
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 16 juli 2020 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.