Administratör till Lambertsson

Administratör till Lambertsson

Dina arbetsuppgifter

Som administratör hos Lambertsson kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Arbeta med systemadministration med fokus på användarsupport.
  • Beställa kontorsmaterial.
  • Sitta med ärendehantering och registervård.
  • Övrig administration kommer tillkomma i rollen.
Tjänsten passar dig som trivs med administrativa roller och gillar att skapa ordning och struktur.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 7-16 och kommer att vara ett konsultuppdrag på 3 månader.

Din profil

Vi söker dig som har en färdigställd gymnasial utbildning, skulle du ha en högre utbildning med inriktning administration eller motsvarande är detta meriterande. Du har god datavana och är en van användare av Outlook. Du är flytande i svenska, i tal såväl som skrift. Som person tror vi att du är prestigelös, noggrann och analytisk. Vidare är du en person som har mycket energi samt är serviceminded. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Ängelholm
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 juli (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.