TA-planritare/Kalkylator

TA-planritare/Kalkylator

Lambertsson söker nu en TA-planritare/kalkylator vår TA-verksamhet i Region Syd!

Om rollen

I rollen som TA-planritare/kalkylator hos oss på Lambertsson upprättar du trafikanordningsplaner utifrån de lagar och krav som Trafikverket och kommuner ställer. Du upprättar- och sammanställer även kalkyler och bidrar med viktig expertkunskap vid vårt anbudsförfarande. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara kontaktperson mot Trafikverket och kommuner samtidigt som du är ett viktigt bollplank gentemot våra kunder.

Om dig

Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av arbete i trafikverksprojekt. Du har erfarenhet av att arbeta i CAD-baserade program. "Säkerhet på väg" nivå 3 är meriterande men inget krav.

Vi söker dig som har ett stort engagemang och servicekänsla. Som person är du självgående, proaktiv samt har en förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt och är duktig på att övertyga.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ted Scherstein, Regionchef, 0733-842688,
Mer info
Kontaktperson Ted Scherstein, Regionchef
Telefon 0733-842688
Område Ängelholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)