Nu söker vi en serviceman till vår bodavdelning i Ängelholm!

Om rollen

Som serviceman på vår depå kommer du främst att arbeta med service och underhåll av bodar inne på depån, men kan även förekomma ute på fältet hos kund. Etableringar av bodar ute på våra kunders arbetsplatser kan förekomma också som en del i ditt arbete.

Om dig

Vi ser dig som en händig person med bakgrund från hantverksyrket inom byggsektorn, där montage och service varit förekommande. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav. Kunskaper om gasolpannor, truckkort och BE-körkort är meriterande.

Till den här tjänsten söker vi dig som trivs i en roll där du har varierade arbetsuppgifter och har en hög servicekänsla. Rollen ställer krav på att du har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du är ordningsam, serviceinriktad och anstränger dig för att leverera lösningar till kund. Som person är du prestigelös och har lätt för att samarbeta.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök tjänsten redan idag!
Mer info
Kontaktperson Staffan Martinsson
Telefon 0733-376023
Område Ängelholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.