Administratör

Administratör

Vi behöver förstärka vårt verksamhetsstöd med en administratör!

Om rollen

Som administratör hos oss kommer du att arbeta med systemadministration med fokus på support, ärendehantering och registervård. Du kommer även att ansvara för vår fakturering tillsammans med två kollegor. Utöver detta så ingår en stor bredd av andra administrativa uppgifter. Tjänsten innebär därav att du kommer ha många arbetsuppgifter parallellt.

Om dig

Vi söker dig som är en erfaren administratör och som har en stor vana av att arbeta i olika affärssystem. Du lär dig snabbt nya system och är en mycket van användare av Officepaketet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter inom ekonomi och affärssystem. Resor i tjänsten kan förekomma, körkort klass B är ett krav.

Som person är du serviceinriktad och inger förtroende hos verksamheten för vilken du fungerar som ett naturligt stöd att vända sig till för frågor. Vi är en föränderlig verksamhet och det är därför viktigt att du är flexibel och ser förändring som något positivt.

Du förväntas att arbeta kontinuerligt med att utveckla och förbättra de administrativa rutinerna som ingår i ditt ansvarsområde och det är därför viktigt att är du är driftig och van vid att driva ditt eget arbete framåt.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten redan idag!

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Madeleine Nyström, Gruppchef, 0733-376091,
Mer info
Kontaktperson Madeleine Nyström, Gruppchef
Telefon 0733-376091
Område Ängelholm
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)