Redovisningskonsult LRF Konsult

Redovisningskonsult LRF Konsult

Kort om tjänsten

Till LRF Konsult i Ängelholm söker vi en erfaren och driven redovisningskonsult som kommer att ansvara för redovisning och bokslut samt ekonomisk rådgivning till sina kunder. Här erbjuds du en spännande roll med stora möjligheter att påverka din egen utveckling.

Sökord: ekonomi, ekonom, finans, redovisningsbyrå

Om verksamheten

LRF Konsult är Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Vi är ca 1 400 medarbetare på 135 orter över hela landet och erbjuder tjänster inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling. LRF Konsult levererar rådgivning inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till småföretagare i alla branscher.

För tredje året i rad är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare. I Universums årliga mätning placerar vi oss på topp sex av Sveriges alla arbetsgivare inom alla branscher. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter.

På kontoret i Ängelholm finns idag cirka 40 engagerade konsulter som är specialiserade inom bolagets fyra tjänsteområden.

Mer om tjänsten

Som redovisningskonsult hos LRF Konsult i Ängelholm har du kunder i olika företagsformer och branscher. Du ansvarar för dina kunders redovisning och bokslut. Med proaktiv rådgivning kommer du att hjälpa dem att driva och utveckla sina verksamheter.

Löner hanteras idag av specialister och ligger utanför arbetsområdet.

Detta ingår i din roll:
  • Kvalificerad rådgivning i ekonomiska frågeställningar, t ex budget och kalkylering
  • Löpande bokföring ofta via moderna digitala lösningar
  • Hantering av moms- och arbetsgivardeklarationer
  • Skatt och förmåner
  • Bokslut och rapportering till kund
  • Upprättande av årsredovisningar och deklarationer
  • Kontakt med kundernas revisorer
  • Införsäljning av nya uppdrag och marknadsföra LRF Konsult i regionen
  • Delaktighet i kontorets tillväxt
Din profil

Du har ekonomisk utbildning från Högskola eller Universitet på relevant nivå samt några års erfarenhet av arbete med redovisning på en ekonomifunktion, revisions- eller redovisningsbyrå. Troligen har du haft en konsultativ roll. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av kvalificerad rådgivning samt redan är auktoriserad redovisningskonsult.

För att lyckas i rollen behöver du ha hög social kompetens, ha lätt för att samarbeta och uppskatta kundkontakten. Du har ett stort yrkesmässigt engagemang och du sporras av att påverka och driva din egen, kontorets och dina kunders utveckling.

Du är strukturerad och uppskattar ordning och reda.

Anställningens omfattning är heltid och tjänstgöringsort är på kontoret i Ängelholm. Viss tjänstgöring på närliggande kontor kan bli aktuellt.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 31 mars. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork +46 708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Fackliga representanter:

Unionen, Renata Lundberg 044-20 89 21.

SACO, Jörgen Bengtsson, tfn 0417- 186 65
Mer info
Kontaktperson Lena Lilliér
Telefon 0708 121121
Område Ängelholm
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)