Inköpare av fordonsrelaterade produkter och tjänster till PreZero Recycling AB i Ängelholm

Inköpare av fordonsrelaterade produkter och tjänster till PreZero Recycling AB i Ängelholm

Vi behöver bli fler på vår inköpsavdelning som arbetar med inköp av fordon, fordonsrelaterade tjänster och uppföljning av service- och reparationsavtal och söker därför en ny kollega!

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med olika former av inköp och fordonsinköp. Inledningsvis kommer du arbeta med att ta fram specifikationer och genomföra upphandling av entreprenadmaskiner som t.ex. materialhanterare och hjullastare. Efter hand kommer du få ett bredare ansvar och även köpa in lastbilar och påbyggnader. Vi köper in ca 60-80 tunga fordon om året. Även ansvaret för att specificera och beställa tjänstefordon som lätta lastbilar kommer ligga på denna tjänst. Förutom inköp av fordon ingår också uppföljning och analys av våra service- och reparationsavtal samt kostnader för dessa.

Du kommer att ha daglig kontakt med personal med fordonsansvar i verksamheten. Med dessa diskuteras inköp, service och reparationer, besiktningar, centrala ramavtal och generella förändrings- och förbättringsåtgärder. Tjänsten rapporterar till inköpschefen.

Vem är du?

Vi föreställer oss att du har någon form av fordonsutbildning i grunden. För att kunna bli framgångsrik i tjänsten tror vi att du har minst 5 års erfarenhet av tunga fordon i en teknisk roll. Erfarenhet från motsvarande roll med tung fordonspark är meriterande. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av styrning eller uppföljning av service- och verkstadsarbeten alternativt inköp av lastbilar och byggnationer. Ekonomiskt sinne är en förutsättning.

Som person är du analytisk och noggrann. Du är också energisk och målmedveten med en konstruktiv förmåga att hitta nya lösningar. Du är lyhörd mot krav och förväntningar i organisationen. Som auktoritet på området ger du ett kompetent och trovärdigt intryck och är tydlig i din kommunikation. Du uppskattar vår företagskultur. Du har hög integritet och stor känsla för etik och moral. Svenska, engelska och körkort är ett krav för tjänsten. Vi ser väldigt gärna att du har erfarenhet av att köra tunga fordon och C-kort är meriterande (ej krav).

Du erbjuds:

Detta är en ansvarsfull och omväxlande tjänst i ett framgångsrikt företag. Verksamheten kännetecknas av en öppen och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner. Hos oss får du möjligheten att arbeta med omväxlande, intressanta och utmanande arbetsuppgifter i en stimulerande och internationell miljö.

Vi strävar alltid efter att vara en attraktiv arbetsplats som präglas av ett förtroende mellan ledare och medarbetare. Som medarbetare hos PreZero är man stolt över det man gör och trivs med samt respekterar människorna man arbetar med. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering på vårt huvudkontor i Ängelholm.

Kontaktperson:

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Kullberg Headhunting AB. Har du frågor om tjänsten ringer du Jenny på 0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till jenny@kullbergheadhunting.se senast den 23/4 2021 – vi arbetar dock alltid med löpande urval. Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker? Tipsa då gärna om din kandidat!
Mer info
Kontaktperson Jenny Kullberg
Telefon 0734-159860
Område Ängelholm
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.suez.se/
Sista ansökningsdag 24 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om PreZero:

PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. Vi samlar in och hanterar restmaterial från våra kunders verksamhet genom återvinning och/eller energiutvinning. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta.

Vi är en del av det internationella miljöföretaget PreZero med huvudsäte i Tyskland och verksamhet i åtta länder. I Sverige finns vi på ca 60 platser, vi har drygt 1 100 medarbetare, fler än 50 återvinnings- och mottagningsanläggningar, och vi sköter avfallshanteringen i ett 40-tal svenska kommuner. Vår verksamhet skapar inte bara värde för de kunder vi levererar återvinningstjänster till, utan även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att vi förädlar avfall till värdefull returråvara för nyproduktion. Tillsammans bidrar vi till den cirkulära ekonomin.

För mer information - besök oss gärna på vår hemsida eller läs vår återvinningsblogg. Vill du veta hur vi behandlar personuppgifter kan du läsa vår integritetspolicy