Billackerare till Koenigsegg

Billackerare till Koenigsegg

Dina arbetsuppgifter

Som lackerare i vår produktion, kommer du att tillsammans med vårt team, arbeta med att förbereda och bearbeta karosser som sedan lämnas vidare till målning och lackering. Dina arbetsuppgifter innefattar främst att dra linjer, slipa och polera kolfiber komponenter. På sikt kommer du också att arbeta med lackarbete av karosser.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av billackering, antingen som jobb eller hobby. Kanske har du tidigare arbetat som billackerare eller med lastbilslackering. Det är meriterande om du har erfarenhet av lackering och slipning av kolfiber. Att du har ett unikt öga för färg och form och känsla för detaljer och perfektion är viktigt för oss.

Vi behöver dig med kapacitet att leda ditt arbete självständigt och fokuserat, med stor kvalitetsmedvetenhet. Du bidrar till laget med positiv energi, rak och ärlig kommunikation samt en lösningsorienterad approach till vardagens alla situationer. Då vi är ett internationellt bolag är det viktigt att du behärskar det engelska språket, såväl som i skrift och tal.

Vi erbjuder
Med driv och hjärta för kunden kommer du att växa och utvecklas hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta med världens snabbaste bilar. Vi erbjuder dig ett uppdrag i ett företag med starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av Maria Abrahamsson 0707-898581. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - så skicka in ditt CV så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Abrahamsson
Telefon 0707898581
Område Ängelholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

koenigsegg design, develop and hand-build artisan cars of astounding quality, record-setting performance and world-class technology. We develop and produce everything from carbon fiber chassis to engines, transmission, brake calipers and most of the electronic hardware and software. All of this is done in-house. Our philosophy is one where nothing is impossible. We avoid compromise wherever we can, preferring to find synergies and solutions that bring competing parts together in a new way.

Koenigsegg är en snabbväxande organisation som står inför en spännande framtid. Som en del i vår tillväxt söker vi billackerare till vår produktion. Med din hjälp förstärker vi vårt redan starka varumärke så att våra kunder kan vara säkra på att alltid mötas av den goda service och kvalitet som vårt varumärke står för.