Industrielektriker till J.D. Stenqvist i Kvidinge

Industrielektriker till J.D. Stenqvist i Kvidinge

Om kunden
Kunskap och erfarenhet i kombination med innovativa idéer är framgångsrika hörnstenar. Allt detta finns innanför dörrarna på JD Stenqvist som med sina dryga 130 år i branschen är en av de största förpackningstillverkarna i Norden. De står för en bred produktportfölj som täcks av ett miljövänligt koncept av bärkassar och rullmaterial tillverkade i papper och plast. De innovativa och hållbara förpackningslösningarna passar perfekt för livsmedels- och detaljhandelsindustrin där du själv, med största sannolikhet har stött på Stenqvists produkter.
Den lokala produktionen i Kvidinge garanterar en flexibel, pålitlig service och med egen extrudering, laminering, flexoprint och rotogravyr i egen regi säkerställs produkters högsta kvalitet. Dessutom finns ett toppmodernt lagerhållnings- och logistiksystem för snabb och pålitlig leverans. Fokus har alltid varit och kommer alltid att ligga på långsiktiga nära relationer med kund, där Stenqvist delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Två viktiga faktorer när det gäller att vinna nya marknadsandelar.
För placering på Stenqvists huvudkontor i Kvidinge har Palm & Partners Professional AB nu fått äran att hitta rätt industrielektriker som kan bli en stark spelare i underhållsteamet.

Arbetsbeskrivning
Som elektriker på Stenqvist kommer du att jobba med produktionens löpande underhåll. Felsökning, reperationer och installationer på produktionsanläggningen med allt vad det innebär är vardagsmat. Det toppmoderna höglagret är helt automatiserat och kräver därför ofta snabba och preciserade åtgärder. Förutom lagerautomatik ingår mekaniska arbeten och underhåll av maskinpark bestående av tryck- skär- och papperspåsmaskiner samt dess kringutrustning. I rollen som elektriker ingår du i en liten grupp elektriker och underhållsmekaniker med högt ställda krav för att minimera fel och stopp i driften. Tjänsten innefattar ett tvåskift där du har stora möjligheter att påverka och utforma ditt eget arbete.

Utbildning
Du som söker har minst tvåårig gymnasial utbildning från el-/energiprogram med någon form av industriell inriktning. Alternativt har du genom annan utbildning eller tidigare erfarenheter förvärvat dig motsvarande kunskaper.
Tjänsten kräver att du har körkort och BB1 behörighet.
Dina språkkunskaper i svenska och engelska är goda i både tal och skrift. Behärskar du dessutom tyska är det meriterande.

Erfarenhet
Du bör ha minst några års erfarenhet av automation, reparationer och felsökning på industrimaskiner för att lyckas prestera enligt önskemål.

Personliga kvalifikationer
Du som person kännetecknas av din vilja att ta ansvar och tycka om att vara självgående. Du behöver trivas med att ta tag i problem när de uppstår och på ett strukturerat sätt lösa dem. Du ska därför samtidigt vara ordningsam som person och känna att du klarar av att prioritera i ditt arbete. Då du jobbar i ett team krävs att du funkar med övriga gruppen och är en bra team-player.

Lön och anställningsvillkor
Enl. överenskommelse

Ansökan
Skicka din ansökan via länk redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller behöver komma i kontakt med rekryteringsansvarig görs detta enklas på mail: niclas.arheden@palmpartners.se alternativt på tel. 0733897675

Startdatum
Snarast enl. överenskommelse

Uppdragslängd
Palm & Partners Professional AB ansvarar för rekryteringen av denna tjänst där slutgiltig kandidat erbjuds anställning hos J.D. Stenqvist. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Mer info
Kontaktperson Niclas Arheden
Telefon 0733897675
Område Ängelholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.